美軍羅斯福號航空母艦戰鬥群今日進入南海

489 回覆
486 Like 5 Dislike
驚你射之前所有 導航衛星被打晒
原地自爆有份
而家講既打核戰,變數係有一大推,特別係俄羅斯會點做
我唔點解有條友可以咁肯定美國唔會核反擊,俄羅斯又一定會同美國對立,好似所有野都從中國利益出發咁「美好」
正負皮無一個post係正數
除左玩開膠個堆之外真係得5毛賤畜先做到
算啦 中共班官咩料你唔知咩
會肯同你攬炒?
晚晚攬女屌唔好?
射出來點知原地爆炸咁點算
美國核打擊中國,必定要打埋俄國呢個推論係從中國利益出發? 你講乜春?
而你竟然會覺得俄國未必會同美國對立,真係服左你。
但有人話SM3 可以截晒d ICBM, 仲要係中段截晒,得1 2 粒會落到去美國西岸,東岸都好安全。。。。
應該係話,中國射核彈滅航母,美國如果想核還擊,會有好多人會阻止,因為怕攬炒全世界。
咁美國最多就會話核彈打佢本土先會核還擊,航母唔算囉。
小弟加拿大人黎,加拿大大學畢業架。
垃圾得過愛國者。
又上水喇你?
Ronald Reagan到而家足足有40年
你解釋咗點解SM-3打到30倍音速打唔到25倍音速先啦
在線等你解答
你上網找到有軍事評論話sm3 有可能截到DF41先算啦。
幻想王再世豬角。
SM-3一直係美軍中段反導嘅主要手段
一直在線等你解釋點解打唔到
唔好迴避啦
世界政治,所有真相都係宣傳。
全部都係講信唔信only.
就好似當年好多人信伊拉克有大殺傷力武器咁。
我等緊你貼link 呀
條友仲唔知美國冷戰果陣就已經有用核武攔icbm嘅想法,你估配合而家嘅技術你話攔唔攔到icbm
總之佢會答你攔唔到
你覺得攔到係你發夢
共產黨射出去嘅無人可以攔到
好笑在佢自己都識講用核彈打航母唔需要精準度,咁用同一原理,用係常規彈頭攔截範圍幾百倍以上嘅核彈配合台積電晶片演算速度截icbm又做唔到?
台積電晶片係中國人嘅晶片,到時一定幫中國唔幫美國
仲要沒用核彈頭
我話df41 呀
舊年個測試一早知道,係想對付df21d.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞