美軍羅斯福號航空母艦戰鬥群今日進入南海

489 回覆
486 Like 5 Dislike
模擬一下中美核戰啦。
美國玩八國聯軍, 中國先射核彈滅左一個航母群。
美國決定承受大陸核打擊美國本土嘅風險,還拖同中國互射。
咁嘅情況下,美國要連俄國都一齊核打擊, 因為中美核戰,但俄國無損係美國絕對無法接受嘅。
美國向中國同俄國射核彈,俄國見到,即刻射核彈去美國還拖,順手打埋歐洲,因為中美俄核戰而歐洲無損係俄國絕對無法接受嘅。

全球攬炒成功,恭喜恭喜~
支持盟國來臨
lm
靚回
笑撚死人咩~
而家老美態度係都癈事回應你,直接用行動回應
第一,只要中國用核武攻擊任何美國盟國/艦隊,在核保護傘下視同攻擊美國本土,美國核打擊力足以完全毀滅中國包括香港,你估美國要咁做要幾耐時間?
第二,俄佬睬你都有味啦,你兩個互射拖埋我落水做乜,美國擁有嘅核武足以同時毀滅中俄,點解要無端端辣埋俄佬?
一射核彈,就要預左被核還擊
都唔好講中囯射核彈落美軍度,就算佢射台灣,西方國家即時被迫宣戰,唔係為左台灣,係為左自己,西方點知幾時整粒落自己度
如果係中囯先射,中囯被核報復俄佬都唔會理(可能仲支持,不竟中囯射俄佬都好易)
美國英國有能力核平北京(ICB、全球部署既核潛艇),但中囯核唔核到歐美?頂多咪核到日本
有point你就講出嚟啦,出sosad唔代表你駁到人
同你老母胞

企開啲啦 屌你老母
你太天真啦,美國同中國核戰,一定唔會俾俄國作壁上觀取魚人之利。
俄國見美國萬彈齊發去中國,唔理有無核彈射向俄國,俄佬都好有可能萬彈齊發去美國,因為係滅美國嘅大好機會。
所以美國一定會打埋俄國。
你仲叻過d 軍事專家,你話得一兩粒落地咪一兩粒落地囉。
你都戇撚鳩
美國最多冇咗LA、三藩市,國力仲遠喺俄佬之上
反而滅咗中國俄佬勢力東進西太平洋係更加有利,美俄打龍通機會仲大
你擔心下俄佬有冇錢維護啲核彈再講啦
都話咗有point你就講啦,邊個軍事專家覺得中國可以同美國攬炒,拎嚟睇過囉
俄佬滅左美國,中國被打殘,俄國統一全球都得啦。
我見到你話大陸核彈得 一兩粒落地就知道同你講多都嘥氣。
中國敢叫射核彈個人應該比旁邊嘅人制止左,你估d軍頭唔理咩後果咩都會照做咩
我軍烏賊號同墨魚號去左邊!
其真就算你敢射核彈,美國成個導彈防禦系統大包圍,支野會嚟會出到太平洋?
呢個又係奇人異士啦,見解獨特。
俄佬滅得到美國先再講,佢埋核武仲有幾多射得出
既然冇辦法確保自己唔會被核報復,咁中國何來膽量射核彈?
提出中國可以先射核彈條友都未講到膽從何來
條友講啲邏輯同用詞咁撚似大陸啲五毛嘅,露撚晒底喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞