美軍羅斯福號航空母艦戰鬥群今日進入南海

489 回覆
486 Like 5 Dislike
你睇少习帝?佢加速嘅history 冇人能及
自己睇下美軍亞洲有幾多基地先啦
又長途轟炸機又導彈驅逐艦潛艇
無一個戰鬥群都大把方法還拖
美國連北韓都唔敢郁。。
2008年2月21日早上3:26分(UTC)伊利湖號巡洋艦發射一枚SM-3,成功擊落標靶衛星USA 193號,當時該衛星時速22,783 mph(36,667 km/h),高度達太平洋上空247公里(133海浬)

你支東風41話幾高速度?25倍音速?
36,667km/h 即係幾多倍音速?
條撚樣5毛嚟
喺其他po已經block咗佢
先唔講係唔係真係有能力炸到美帝本土,班紅色貴族同軍頭送咁多左家產同後代去歐美,你估佢哋夠唔夠膽升級同美帝玩全面核戰?最多咪揾口交部小粉紅戰狼吠兩聲
你當大陸d 防空反導廢架?仲有戰機同驅逐艦。
靠你講個d, 唔射核武嘅話, 都唔夠攝牙喇。
你估下水底有幾多核潛?
唔好同個白卡佬拗喇
笑死,唔係唔夠擔郁佢,係郁佢有咩好處先,維持現狀先係對美國最好
唔係諗著一句信定唔信就算?
兩個國家要打起上來當中梗有原因。係咩情況,因素,條件下,美國同俄羅斯一定會打?你係根據咩assumption得出你既結論?
本黎唔想理你d 幻想啦,但都回你3 個字啦: 追唔到。
唔好同三民主義隻共狗五毛糾纏

共狗最叻就係塊臉皮夠厚
兩個國家想打交想左幾十年, 你唔會唔知掛。
解釋下點解SM-3追到30倍音速但追唔到25倍音速嚟俾我學下嘢啦大軍事家
想打就一定會打?
唔好咁啦
一野收人皮唔好睇
有狗唔撚點好玩?
因為有時間預判囉,吊你幾歲呀。

DF41 30分鐘打到美國啦,你廢SM3 發現Df41 個時已經飛左上大氣層完成加速,你仲要計好數再發射,點追撚到?
人地係大型火箭,SM3 夠唔夠動能直上DF41 個軌道都好有疑問,仲要追到。
機會率係接近0 囉。

美國有咁能多反彈導tools, 你就話用SM3, 真係俾你吹漲。
呢舊嘢應該係裝喺推進火箭上面?
咁你係美國,你咪信同中國打核戰後俄佬唔會收你皮囉。
笑死,大佬其實呢太空有衛星,你有咩動作人地係睇到嘅,重有一點你射一發東風41,攔截你唔會得一發SIM3,係三甚至十發打你一發囉
你唔會以為中國射核彈係一支一支咁射掛。。
美國就真係有時間預判
你一發射,紅外探測衛星已經搜索到,即刻搵雷達同最近啲神盾系統
30分鐘真係大把時間俾佢攔
不如你查下DF41射到幾高先,上面個例子係海拔247公里
美國反彈導tool係好多,呢個就係中段攔截手段
嚇鬼號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞