美軍羅斯福號航空母艦戰鬥群今日進入南海

489 回覆
486 Like 5 Dislike
隻著名5毛咁夜都開工
個時係洽9 人無核彈,你睇美帝咁耐都唔咁郁北韓就知佢淆底啦。
你睇某国咁耐都唔郁台灣 就知佢有計啦
幾時同遼寧號正面交鋒
但有咩事都係聽命於sleeping joe
MHR 百龍夜行
係睇在台灣仲係用中華民國嘅名號,見係同胞份上唔打住,唔啱講到啱。
如果台灣真係台獨,大陸就肯定即打,呢個係無懸念嘅。
射佢老母
法國陸軍可能會聯合日本和美國,5月份在日本聯合舉行軍事演習,蘋果新聞報導……
你想同人攬炒都要有咁嘅實力…
你最多有一兩粒落到地
你要承受嘅係西安以東所有大城市全部毀水
毀滅*
敵進我退,敵疲我打
英國航母群
一兩粒落到地,訓左幾耐。。
支那個導彈發射井一點火, 衛星見到溫度上升, 支火箭出唔出到發射井都成問題
支那要放核彈都係係支那境內放, 然後用宣傳機器老屈話係美國炸
一係用支那/香港人做人質, 放核彈炸一兩個大城市迫西方談判
解放軍可以威脅到美國本土嘅只得陸射型東風41、潛射型巨浪二型
兩種都唔係高超音速,射程只到美國西岸,東岸係絕對安全,西岸落唔落到地就要睇NMD發揮成點
你要面對嘅係美國陸基民兵三型,潛射三叉戟,仲有空基B-1B,B-2,B-52攜帶嘅核彈,全部可以覆蓋中國全境,我唔知你點解覺得可以同人攬炒
班五毛好鍾意半夜開工
將在外,君命有所不受
唔會話出唔到嘅,但射程去到美國嘅都係傳統彈道導彈,美國有幾重防衛圈
由太平洋嘅神盾艦射SM-3,到近啲嘅SM-6,再到最後一層愛國者,可以落到地嘅可能後幾粒
點解軍艦都會報位置俾人track?
你老大哥蘇聯當年都玩左幾十年都未洗出核彈啦,蝗國先岩岩開始比人圍邊會咁快就拎自己最後條底褲出黎比人睇下,你都對自己國家無信心
和平時期
戰爭期間佢要隱藏你根本搵唔到佢
百國聯軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞