美軍羅斯福號航空母艦戰鬥群今日進入南海

489 回覆
486 Like 5 Dislike
閣下今年幾歲?
咁你幾歲呀?
你諗多左啦,全世界針對打一個中國,邊鬼個會無啦啦搭埋俄佬一齊打,除非俄佬主動明刀明槍出埋手,不過你估俄佬會唔會咁做呢以前兩韓戰爭都唔敢同歐美正面衝突,更何況宜家
嘩屌你老母起航母為左打海盜
三民主義呢隻忠誠廢物已經小粉紅一樣,好撚多性幻想

俄佬會幫支那真係笑死,第一時間瓜分你啦,支那有撚真盟友咩

伊朗囉
中美核戰,結局美國唔死都重傷,佢會由得俄佬收漁人之利,俄佬唔會趁美國病囉佢命?
所以美國一用核武打中國,一定會打埋俄佬。
所以結果係,美國唔會敢出核武打中國,即使中國出核武滅佢航母群。
呢個就係game theory.
而加d 海盜好撚惡架,有埋飛機導彈,就咁航母都未必夠。
人哋係門口啦

出去迎戰啦
仲有啲五毛好鍾意講美帝啲維和行動都係猴住人地啲石油資源,呢個都好似係事實黎

不過小支支霸南海又何嘗唔係睇中啲天然氣姐, 唔通真係維護自古以來既領土完整咩屌

根本全世界都一鳩樣,啲五毛畜唔好有口話人無口話自己老細先得架
你覺得軍權係佢度?
你戇鳩少陣啦
歷史上有邊次俄佬真係幫支那呀?
幫?幫手瓜分就有
成日以為自己同人好親咁
中美打
俄佬幫手分鳩埋你中國就真
入到來拎一大堆地
然後同你講要世界和平
大家唔好打
俄羅斯一定要攞美國命?又撻game theory呢個term,點用game theory去推出來?
打支那
邊個話俄佬會幫拖,係美國核打擊中國必定要打埋俄國,俄佬先逼住要反擊。
俄佬反擊又必定會打埋歐洲,因為俄國無可能俾歐洲收漁人之利。 所以會全世界攬炒。
美國知道會咁,所以就算中國核攻擊航母,美國都要硬食,唔會核還擊。
幻幻權都冇
就算俄佬同美國話佢唔會囉美國命,美國會信?
咁而家射啦

唔好打飛機

美軍係支那主權既南海
好心急,係咪2023-24?
仲有鱷魚頭號
出兵打9佢地啦
屌你老母!!中國不吃這一套
有客自西方來,非姦即盜,支那金翅不了鳥
我信呀,最後決定發射果個連小學都未畢業,一直都覺得得所有人都夾埋欺負佢,發射係為自封民族英雄
你個腦新疆血棉花做呀? 你咁講 美國一早射左啦 會比你支那射先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞