美軍羅斯福號航空母艦戰鬥群今日進入南海

489 回覆
486 Like 5 Dislike
點知推個廢嘅上位結果重難估過呀侵
因為中國確定美國唔敢核報復囉。
美國一報復就全球攬炒。
講啦,做咩唔講啫?
早排先話大陸double佢陸基發射井,由大約20 double到大約40個,俾你40支齊射過得到NMD嘅頂盡1/10
美國有4百幾個發射井,連潛射、空射,全部兩個鐘內可以去到中國,你射到第二輪未?
連俄佬核彈射唔出都知,真神人也,簡直係再生豬角。
你係再生豬角,點同你講呀。
都話用sosad唔代表你駁到人
你睇下美國一年用幾多軍費維護核武先啦
俄佬有冇咁多軍費維持同等嘅核武庫?
你唔講又點知講唔過,成個連登等緊你出招
佢一早知唔知自己話唔到事
支持偉大祖國即時開炮擊沉外國勢力軍艦

以示中國人不吃這一套精神

美國境內都有導彈防禦系統保障,
中國如果射核彈當然有能力消滅嗰個航母戰鬥群,
正如當年日本偷襲珍珠港都的確係成功咗,
但之後面對啲乜嘢,就共產黨自己諗啦
佢係劃左十一段線 但無講個用途係咩
你年紀仲細,應該未聽過九二共識,一個中國,各自表述。其中就包含互不從屬既意思
你同你d 親戚都係互不從屬啦。
導彈防御系統攔唔攔到多彈頭可變軌20倍音速嘅州際彈道導彈呀?
人地一支就十幾個核彈頭分射十幾個美國城市啦。
大陸就賭美國唔敢核還擊,得唔得?
賭贏就打勝仗流芳百世,賭輸最多咪全球攬炒。

你就係根據呢樣野去推論?當中咁多變數你咁肯定美國一定會打埋俄羅斯?
有巴打提出俄羅斯會同美國打龍通,桶多中國一刀,呢個諗法幾有趣,不妨諗埋
厲害,聽君一席話勝讀十年書。
習主席冇聽見你嘅良策,白白錯失咗一個征服世界既機會呀
屌,你好人好姐,明知佢有病你就唔好再刺激佢啦
一人射一粒, 邊個快啲無子彈 ?
「三民主義」係五毛黎
係其他post已經block9左佢
笑撚到仆街

中美大戰,佢100% assume 左俄佬會參戰仲一定要係企中國一方

喂 乜你咁睇唔起自己祖國呀要件北極熊幫拖?情可以堪呀

普京分孤獨戰士豬肉就有份
條友膠力十足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞