美軍羅斯福號航空母艦戰鬥群今日進入南海

489 回覆
486 Like 5 Dislike
打未丫
先唔好講S300/S400 垃圾到detect 唔到以色列F35 俄佬野都係柒出全球
更加唔好拎紅旗D垃圾中嘅垃圾放上台面 柒到甩碌
中國都係收檔啦
佢本人都好多幻想。BTW鍾意幻想算,但都俾多d理據
佢話美國同俄羅斯會打核戰,唔係唔可能,但點解一定會?
等佢解答
算啦唔好同佢嘈啦
佢講野似連DSE都未畢業
利申: 如果唔小心抵毀左DSE我賠罪
F-16I都jam死佢
吓我當撚下狗咋
提醒下上面小心狗吠
木火金水
無土
美國本來就係無領土
加上扯住個太陽 仲唔係太空戰?
我見到佢個名諗起中三中史教三民主義
但佢應該係上堂果時恰著左,加上由細到大背景關係所以理解唔到
所以我之前另一個Post已經估佢係新移民落黎仲讀緊初中既小粉紅
俾多D幻幻呢個昏君玩 唔好俾權佢
2021-2023
打啦
好悶呀
Push
我真係唔明 呢條擺明蟈安d propaganda啦 收左錢就算心裏面好想講都唔可以講事實出黎唔係個ac就要俾人接手嫁啦
有咩好同佢嘈呢

條五毛潛咗水冇得撚狗
真心撚狗only
條友連基本政治軍事都唔識
學連登式抗爭吖嘛
用到F16 呢啲恐怕都要第三陣先黎到
美軍背後有大佬話事 敗登都要聽佢
其實一定會比人核報復成功,唔講d海外核子基地同b2,美國有核潛長期係太平洋印度洋深潛,連美國本身都唔確定佢地位置
一段時間先上浮一次,如果上浮發現美國已經滅左,就會同時向中俄發射核彈,唔理到底係邊個,所以如果中國射核彈/想射核彈(長程導彈射之前要好多準備),第一個出黎阻止一定係俄羅斯,因為美國核報復係同時射曬所有敵人,唔理你邊個郁手
中國一直想突破島鏈就係為左比d核潛可以長期係公海,但目前為止都仲未做到
本身美國同蘇聯對壘果陣列根都已經係隨時準備還擊 因為果時佢知道冇咩機會攔截到 所以唯一可以做既就係還火 只要蘇聯一用核武列根就即刻炸莫斯科
對蘇聯果陣都已經ready好 更何況係比蘇聯廢一大節既支那
等某國覺得自己好打得唔肯更好咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞