Xbox Series X/S 討論區 - 唯一完整支持RDNA2 主機(14)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
求救
用usb 連左 pc 同Xbox series 手制 佢話unknown usb device 跟住用唔到Xbox accessories個app 改唔到個configuration
想改嘅原因係唔係點解玩某啲game 某啲制係冇反應 又或者L2 R2 轉左做 轉左 右視點
不停remaster game
唔知有冇答錯 新版手掣反而無藍芽

有冇剷過driver 更新電腦driver
咁即係百記豐澤個D 無用? 如果隊爆3年GOLD
而家無金會員呢的 一個xgp搞掂
我用藍牙連到 玩到 但係要用佢個app 就一定要用usb
依定係就用usb 連唔到
唔係話隊爆3年GOLD +10 上 XGP 咩
其實佢點都賺啦
你玩夠3年都係比左千幾蚊佢
6個月pass又係硬食
你有信心會玩3年半game pass d game咁係抵好多
我唔係唔比佢賺, 但係如果上面有人話實體3 個月PASS 有使用期限,
係咪即係用左 3 年GOLD + 10$ 上 XGP 就用唔到?
我都唔知
好少instruction
取消左金會員 一個game pass ultimate 搞哂
Q3: 升級 Ultimate 到底點運作
$10 體驗升級係將你現有 Live Gold 會藉有效日子全部提升做 Ultimate
購買 Ultimate 方案,將會自動依轉換率將現有 Xbox Live Gold 或 Xbox Game Pass 會員資格的剩餘天數分別升級為 Ultimate。

Q4: 屌咁我係咪可以買無限張 Live Gold再升
升級 Ultimate 只限 36個月或以內嘅 Live Gold / Game Pass資格,轉換後唔可以再將 Ultimate 會員資格轉換回先前會員資格至完結。每個帳戶一次最多只能兌換 36 個月 Ultimate...升級之後,超過嘅係唔會保留係您嘅帳戶。
如果係就可能唔等大舖貨
係 ultimate上限係36個月
即係如果已經有>=34個月既ultimate 係入唔到實體3個月ultimate

個人經驗:
買機送左兩張實體3個月ultimate
我就買總共2年6個月既gold 用$10優惠升上ultimate
再入3個月實體ultimate嗰陣發現已經有33個月ultimate
即係$10蚊升級嗰陣應該送左3個月ultimate俾我
你可以去官網check下
結果剩低入唔到嗰張送左俾個fd體驗下
咁你張實體有無寫購買後一個月內要用?
有呀 所以先送俾個fd
咁或者是但搵間平平地買算, 反正都應該買3年金升上去
都係唔好咁大期望,當年XB360微軟谷到行晒有咁多日系遊戲,XB360係日本都係賣咗百零萬部,今次XBOX Serie XS最盡應該都係咁上下好難有突破!
驚就驚部機頂唔頂得住3年
豐澤同百記要食嘅骨好似間間唔同(有的話)
百記宜家變咗垃圾藍芽喇叭
豐澤就有啲電子有啲實體
屯門個間百記連垃圾喇叭都慳返

其實而家 MK D 大舖多唔多貨,定都只係一水水?
藍百4880 乜都無真係唔係好想幫襯, 仲要藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞