Xbox Series X/S 討論區 - 唯一完整支持RDNA2 主機(14)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike

Pass 出咗肥花21喇
forza4 一開就彈 點解會咁
Gamepass app係咪無得update
好似update完就係咁
重裝先冇事
而家仲有
水浸
又咁講 join返3年gpu都抵返哂啦
個game pass咁貴架咩,3百幾先3個月?
6個月
你計返,係要俾多648先有2張3個月pass
官網都要食炒 屌
佢自己官網都係賣緊2373個月咋,仆佢街跟機賣就乘機升價,咩道理

平左比你啦
豐澤6個月game pass 電子版,$568
sorry 我可能理解力不足
請問係咪每個MS account 有一次機會揀3 months of Ultimate for HK10 or 升級最多36個月既Xbox Live Gold 去同等月數既Ultimate?
唔喺or, 喺and

總之你有幾多個月xbox live gold 都好,唔理你點得到(本身上限3年),升ultimate 果一刻都會全部變xgpu。而沖完3年gold 再用$10 試用plan 喺最抵方案(次序不能調轉)

而你ac 升級xgpu 之前已經用過$10蚊優惠,就有可能 唔會有$10 依個價。 不過我兩年前用過$10 3個月,上個月都照有$10依個offer
定喺你想試玩完3個月$10,即刻再充3年gold 再up xgpu? 好大機會唔得
呢個就係我既諗法, 啱啱俾咗10蚊開通3個月Ultimate 同埋DL 咗EA Play 既BF5 玩single player mode

話時話香港PS 市佔似乎贏Xbox 太多, 我申請Xbox Ultimate 時download 埋iPhone Xbox app 而佢排行係Entertainment 89, PS app 就4定5
另外PC Forza 4 係咪default 已經見到其他人online 既車? 真係同其他online player 有少少互動?

一陣諗住研究將PS4 controller 駁落PC 去玩
會見到其他人online嘅車
我見store 《雙人成行》寫話「含EA play」,但又要我買,我不論係game pass定係媒體櫃入面既EA play都唔見有
所以EA play包唔包《雙人成行》?
未包 , 要玩就要買
EA PLAY 買 9 折
新XBOX手制玩玩下放低行開左,過一段時間返黎就無曬反應,上網見到係BUG黎
大家有無試過?有無咩解決辦法?

我既解決辦法就係用返X1S手制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞