Xbox Series X/S 討論區 - 唯一完整支持RDNA2 主機(14)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
Game pass 有無open world game推介
series x/s的新game要save內置先玩到,
or買佢專用外置ssd
or玩時先搬內置

舊game就係外置hdd內都可直接玩。
唔敢抱太大期望
仲有個半鐘
Crackdown 3, Fallout 4, Just Cause 4, Rage 2, Red Dead online, GTA V
等睇ms好戲
老老實實,Xbox 個 Marketing 唔該真係俾啲力宣傳下 Game Pass

順便講解多次最抵玩法 (最好用全新 A/C)
金會員一年 $459,最多可以入三年 = $1377
然後俾 $10 升上 Ultimate
咁就 $1387 包足三年 Ultimate,電腦/主機/ Cloud (用VPN) 都玩得

如果仲係驚中伏嘅,而家做緊 promote $10 蚊 3 個月,sub 完咪熄咗個自動續約佢囉,玩三個月後先再算
唔記得咗講,如果諗住入晒三年金會員,入嗰陣記住要熄自動續約
Coming to game pass in 2021:
真心想入呢部多過主機
呢部隨時仲難買過主機
留意隻game icon 有雙箭咀符號 就可以隨意安裝內置 外置 e. g control
fh5 單純sell 光追 加入天氣變化

墨西哥個環境好快悶 沙漠平地
Conan Exiles
屌那星 今日開左個帳號黎買10蚊game pass
就被條西班牙友盜用左我張卡 用左我兩舊水
會買,已濕
空氣清新機
完全都係車槍球
#cancelgamepass

人中7 已經入左Game Pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞