Xbox Series X/S 討論區 - 唯一完整支持RDNA2 主機(14)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
插線 connect 下
啱啱手掣有新update
好似wifi router 5ghz 果part 要用三位數 channel,因為新xbox 手制會用雙位數5ghz 通道連線,容易撞
xbox有冇二手交易區 想放隻冷戰或者換game
M store買新機係咪硬綁兩張三個月?
其他地方買有無綁
Coming soon to gamepass:
Snow runner
The expanded and enhanced versions of Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online are arriving on PlayStation 5 and Xbox Series X|S with new features and more, on November 11th, 2021
但無電台聽有點dry
https://youtu.be/vqS3whDVa04

29 July / Day 1 Gamepass
想買部Series S 玩Forza Horizon
但係到到都要硬食張3 個月ultimate
全球晶片荒應該有排先會有大貨
唔洗食炒有貨已經好好
升級左3年xgpu 幾個月後再入張3個月xgpu 都唔會曬左張卡
係喎可以過三個月再入
thanks 巴打教路
3/36 個月
拉番均只係好少錢
隻The wild at heart幾好玩,故事,音樂同玩法都幾正
咩類型 game 嚟
pikmin類
買s機夠唔夠做 咩地方有現貨
請問知唔知除左旺角之外有咩地方有XBOX GAME 實體版預訂
S機我見中環蘇寧同時代間百老匯都有,之前有諗住入,但諗諗下係咪應該入xsx好d
除咗真4k又好似冇乜分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞