Xbox Series X/S 討論區 - 唯一完整支持RDNA2 主機(14)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
青衣百老滙都有現貨
入左部s, 老實果句,做中間玩嘅機唔錯,反正之後如果頂唔順再換又無損失, 細部都ok易放
唔單易放,直接放落書包可以帶走。
但如果長期放屋企又係主力機,真係xsx比較扺玩,大容量高效能
玩緊 畫面幾靚
自己播Spotify
我一開始個任 佢叫我送鋼材先,但我見木材廠係隔離就上左兩份木想送左去先,點知佢一定要我送鋼材先⋯我就熄左GAME了
我最後都頂唔順又慢又難行。。。。。
佢呢系列GAME都係玩模擬相關嘅特殊車種,難玩係應該(現實仲難揸 ),玩完會特別覺得 係條路 高速飛馳嘅重型車司機好L 堅 (好L危險)
有Starfield 好期待
Bethesda傳統出完trailer好大機會今年內正式發售
師兄知唔知港島邊度有xsx 現貨賣?(6個月pass都ok)
ES6 個 trailer 睇咗幾年
teaser trailer唔計

幾時先有新德軍玩
隔幾個月近排先開番部機,PS5仲講緊出gta V, Game Pass已經有得免費玩

Dolby Standard 都俾人霸埋
係電器舖見到部display 原來部x 都唔係好大部, 吸引但可惜都係冇貨
又話兇宅有
x 好似冇?
144同60其實肉眼睇唔睇得出分別
真心想問
如果拎足60同足144比, 一定睇得出
我PC玩同一隻game平時60同換左卡上到100多D已經有分別
唔可以玩所有位都明顯, 但個種順左既感覺去到某D位你平時玩開既一定feel到
然後想問其實係咪要睇隻game支唔支援到144hz先攞得盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞