Xbox Series X/S 討論區 - 唯一完整支持RDNA2 主機(14)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
3年金會員 459一年x3 10 蚊xgp
睇錯$79 3個月果個
幫你醫好啲強逼症
好事黎
4800炒價 無包gamepass 真係唔抵吖
你地有啲話買左跟機game pass要30日內換果啲係咪係redeem果頁入完個code
下一頁問你confirm同時有寫住30日內要兌換?
入設定 > 訂閱 顯示到期幾時
兌換代碼 下下要走入ms store咁煩
我指個pass未兌換
設定睇到果個係我兌換左果啲
好似要電腦版 登入Xbox acc睇
張pass未入落我acc
入一次code 記得剔走自動續約 先再入下年code
我就係唔想入code住
一入code就開始計3個月
但佢有可能有個期限要幾耐前用
好似#668咁
code有期限咩 未有console用pc玩先囉
不過最近 Xbox 方面就透露,日本成為了全世界 Xbox 銷量增長最快的市場,而且很多都是新玩家。
Xbox 亞洲區負責人 Jeremy Hinton 最近接受 IGN Japan 採訪時表示,最近一年他們看到日本的 Xbox 銷量有着驚人的增長,很多都是從未擁有過 Xbox 的新玩家,他們進入這個生態圈之後,加入了 Game Pass 以及購買週邊配件,未來對於日本市場充滿信心。
他透露,在日本 Xbox Series S 的銷量最好,這個低階型號的價格有競爭力,體積也相對細小,因此對於日本玩家來說更吸引。而除了玩家增加,對這個平台有興趣的遊戲開發者也有上升,達到前所未有的數量,對於日本市場將會成立投放更多資源開發本地化作品。

series S 殺出血路
我有console但唔想用住
#668果樓就係有30日期限
所以係咪我睇唔到條code有任何地方寫期望就係冇期限
FIFA 2k 應該唔會即日入game pass
咁日本仔肯買已經唔錯啦
越多日本人買, M$更大誘因搵日系Game加盟
好似係實體卡先有限期,電子版冇(不肯定)
fifa21
9月出 , 4月先入
其實依家好多game 廠都多平台
依家有銷量就可以加埋 Xbox
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞