Xbox Series X/S 討論區 - 唯一完整支持RDNA2 主機(14)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
如果新一集BF都support 即轉會
又屈
想問吓市面上有冇for XBSX嘅藍牙dongle可以連藍牙喇叭
尋日買機

但係有個問題,我隻logitech g533 earphone support pc&ps4,冇做功課以為可以用返
收到email話sf派貨了
香港好似得 2000FUN 好景 元朗果D有,不過我DIGITAL為主,同埋GAME PASS 新入D GAME都玩唔完咁⋯
pass 唔會玩得晒

#physicalforever
#cancelgamepass
你唔係諗住賣/收藏、偷跑、或者想慳果幾十蚊,DIGITAL 感覺仲方便左
真係想偷跑其實改地區都可以早 8個鐘玩嘅
我覺得成日送free game,又限時特價,二手game 價值只會越來越低
頭先行過電器鋪見到間間都有幾盒series X,應該大貨到
賣都冇人要

竟然有中文
今日收貨崩角
你可以選擇用佢官方叉電
有得揀
成日話XBOX手制食電,我開機玩足成晚兩粒金XX䶨性AA電芯都可以頂到個零星期先要換新電,都唔係太大開銷嘅!
隻Outriders乜真係咁差咩?
本身隻mouse g304 都係換電,長期有兩粒充好嗮擺喺手邊

可以買3.2v 磷酸鐵鋰電芯,配一粒空殼電芯,個制會輕小小
慣咗邊玩邊差咪買番原裝 Play & Charge Kit (不過 Xbox 掣插線用嘅話,其實連電芯都唔駛入)

所以多數都係推薦買 Eneloop 叉電,兩粒叉爆可以用 大約 30 個鐘,四粒叉電連座都係兩舊幾,睇網上啲人話用幾年都未壞
想平啲可以買 IKEA 嗰隻 LADDA,但 GP 就絕對唔推薦
佢 SERVER 垃圾
玩落都唔錯
畫面上都有next gen. feel….不過成日中途load 一兩秒畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞