Xbox Series X/S 討論區 - 唯一完整支持RDNA2 主機(14)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
有冇得熄住機download game
唔想開住黎download
Xss 用家表示好多games 不論新舊連1080p都無

電源模式 set 「即時啟動」(隔離個乜鬼儲存裝置唔記得關唔關事) 我就 untick 埋嘅,咁就係 sleep mode,可以熄咗機繼續 download game

如果之後你想部機真係完全熄晒停晒嘅,就去揀「完全關機」
昨日終於成功喺百老x買左部$4880,淨係送個好細既19藍牙喇叭,乜game pass都唔包
雖然貴官網好多,但已經等左好耐都買唔到,局住比人食1000蚊
咁貴 寧願遲d先買
咁大鑊,你玩咩game,s 應該玩到1080 60fps呀?
比如玩舊世代game 因為xss 係會用返xbox one s 既版本,所以因xbox one s 當時既限制好多都係用唔到1080p
最近出既game 我玩緊人中7,佢有2個mode
2k 30fps or 900p 60fps
但2k 30fps 係明顯唔順有時會lag
不過$2280 的確係平既不過我再選既話都係比貴d 買xsx

放屋企玩真係xsx先抵
但xss細部到我可以放落書包,帶去朋友屋企玩
Game pass推薦邊啲驚好玩
鍾意單機有故事
感人
Nier Automata
玩左
我都好撚錯愕,第一間入去問就開我3880+568+568,568係一張game pass價錢,即刻吊出黎然後on9+bye

第二間就好好招呼,報3880+798全包,有晒兩張game pass同gift card, 無慮即扑
第二間喺邊到
想問係電腦store到買咗forza 4
想係xbox玩我要唔要再買多次隻game?
… 點解唔買game pass?
人中7
點解咁傻
好想玩
等左好耐都無貨, 知道有貨時上網買已經買唔到
4880無gamepass都衝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞