拳願奧米加集中討論區29

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
其實認真啲睇故仔 就大約估到邊個會贏 速水贏做副會長 對未來故事影響大
其實柔王比自己玩死姐
takedown左咁多下都唔響速水塊面度補拳
自己比人達一野就比人狂爆頭Knockout
速水唔痛唔等如唔會失去意識
加上拳願再輸嘅話之後賽事會好容易估邊個贏
柒 不過為咗連登帶咗好耐嘅歡樂 所以接受
所以直接投正樹贏
輸就預左佢輸,但我仲估佢會keep到雙王個地位殺左正樹而輸
傻鳩嵐山
撻佢出界咪贏囉!又唔使殺佢
越畫越垃圾,癡線

呂天又係,蘭就仲on9
點知嵐山都係低能嘅
開頭講到煉獄個個都係加納級
依家真係屌你....
第二部真係差左好多
今集速水個吳回生
係想將速水變返做目黑細個既扮乖仔但殺人既mode?
但之前唔係話想改變佢個殺人衝動?
加納級都冇用,比個規則保護住養到溫室小花
吓 今場好好睇喎
對求道者嚟講 理念比輸贏更重要
直接插眼
嵐山,打得好

屌你老母如果King都輸撚埋真係可以棄
嵐山就係太過純粹
咁樣都還可以接受
佢今場搵到真愛應該之後會再進化
油王一開始係諗住點赢
定純粹想上去撻幾下
最後又突然用唔到掂到就撻
都唔知做乜鳩
講到大戰咁,咁撚多集如果最後全部都係沙包真係會好失望,起碼寫返1,2個人壓倒性既強啦好嘛
柔王d抗打廢到喊
一下斷鎖骨
一下爆頭
相反正樹下下頭落地一句唔痛就無事
今場真心柒喎
首先雙王嘅宿敵竟然係32強貨仔,雙王個朵已經跌曬watt
打又唔算好睇,連排骨帝打鬥神都精彩過呢場
完全睇唔出正樹勁係邊?得個鎖血
嵐山一開始又俾人吹大左,完全冇宗師級嘅氣場
又唔係輸得型,煉獄已經柒到唔知講咩好
雙王仲天真過天真嬌
點搞呀大佬
但吹到油王係煉獄頂點
點知淨係識撻
其他柔道技巧又唔用
不如叫投王算啦
你話煉獄全部都係回生人都好啲
全部都係幾代拳王腿王咁
都叫做有啲特別
而家請一個唔識控制力度既超強高手做乜鳩
搵個學界冠軍就打得嬴
最大問題係速水變咗唔會失去意識,本身講佢唔怕痛我當你成身傷都唔食debuff仲可以凌空鬆人雞翼都算,宜家係唔殺佢就一直可以棟返起身喪屍咁樣以本傷人嘅自殺角色唔知jm9,比人過肩摔當普攻咁撻幾廿下仲未熄燈骨都無斷條,撻返人一嘢幾下gnp贏埋
煉獄成班人真係溫室小花
係自己圍內就打哂飛機 出黎挑鳩人機
規矩都讓埋你定 點知出到黎柒哂
佢係皇道武者求道者冇問題
但set佢做煉獄頂點之一 然後打到咁柒
咪即係話比人知煉獄得啲垃圾
吹撚到柔道頂點
但比人一個過肩摔就收皮
連受身都唔撚識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞