拳願奧米加集中討論區29

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
其實牙有出過擒抱,一樣無用
你多啲睇漫畫少啲駁嘴就唔使嘈啦
佢內心中自認 應無伏
所以咪話你痴線囉 淨係識睇對白講咩 唔睇啲動作做咩
牙話自己欺騙你覺得一定係靠欺騙出技
我真係睇唔出牙點樣欺騙黎出組技
反而扮放低防守之後突襲打下巴嗰下先有欺騙成份喎

講咁多根本無意思
組技都要睇時機去用
你以為打機出技咁話出就出咩
到出到嗰下又賴狀態下降
無法取勝咁決勝嗰套技係咩黎
好心你睇多幾次先啦
真 有認真睇呢套漫畫 以真打為計既話 鬥神算係最TOP嗰班 無解嗰類
魔槍傳王者第一無可否應 落一級就到咗牙
第二級三王 鬥神&王馬&雷庵震住 ( 私心三朝係呢個Level )
之後第三級已經係肌肉仔尤里 猛虎 黑警
最後就大久保 小宇宙 理人>>>正樹
作者旁白又唔認,人物內心獨白又唔認,邊個夠你玩
咪就係靠策略打到鬥神暈陀陀,先出到組技囉,牙贏個關鍵係用策略打到鬥神,而唔係組技,明未呀

你三段論都未識睇?中學畢業未?

又話要講logic嘅,等緊你駁我
唔該 我想投下黑警一票 以黑警死為勝利 麻煩Ching填的時候加埋我個名
唔該晒
拳願POST特別多交嘈
我又覺得未至於雖然鬥神打牙表現好好,但二輪牙同三四輪牙差太遠。

我會排佢同猛虎初見差唔多,但互有勊制咁。
成段劇情就帶出牙獨白講嘅嘢係錯反証俾你當論點你係咪唔識睇書?淨係識解讀字面意思

你覺得組技係一出就出到?唔使舖排?
講咁多咩頭暈出到就出到 出唔到就出唔到
總之鬥神俾人投摔就係放水/未出全力/頭暈
講真 唔打死金田就話放水啫
使唔使特登俾佢投幾下呀
題外話,鬥神首先係作為泰王嘅保鑣,之後佢先係一個拳擊手。

由佢細個覺得泰拳有弱點保護唔到泰王,就特登走去練拳擊,同埋今田話佢有應付地面技嘅技術,都可以睇得出呢個人為咗保護泰王,係唔容許自己嘅技術出現任何弱點。

而超實戰泰拳就係佢總結自己嘅技術創造出嚟,去應付所有技術嘅最優解,若果將組技一定勊制立技嘅諗法套用係鬥神嘅技術到未免太想當然
成段劇情就帶出牙獨白講嘅嘢係錯反証俾你當論點

清屈到我真係唔夠你講
猛虎點都勁過鬥神掛
好撚煩 一頁變十頁咁撚長
自己加啦
關我咩事丫我講嘅嘢都畫晒出黎 唔使FF咁多理論
唔識加 加唔到就算啦
除咗超級系果幾個之外玩打擊技果班點打得入猛虎同尤里
黑人算唔算超級系?
佢唔係比雷庵打到半死 佢硬食咁多拳 冇用不壞 要死一早死咗
佢似係開憑神開到半死啫
其實真係有可能
出拳出腳一定快過投組 後者會有預備動作
一秒幾拳就聽過 一秒投幾次就冇
打得中頭、下巴呢啲位咪打得入囉
但都唔係個個做到
會唔會講講吓約出嚟真打
論武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞