拳願奧米加集中討論區29

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
諗左好耐 我諗King絕招應該係巨型號角
仲要畫錯左幾張
仲要係青山出黎, 作者應該都係好撚憎popo
同埋係專精一項技術嘅鬥神克牙嘅無形
成日偷換概念話武克鬥神
拳願會連贏三場,king唔洗落場
最後一定係2比2 最後一場壓軸王馬啦
應該未
打奈丹個場佢仲係後台講野
之後出場既呂天(愛德華唔識),阿蘭,嵐山(同蟲無關)都已經排除咗
剩低既5人最大嫌疑係飛王芳同巴黎死神
如果龍彈被破後,龜仲冷靜到未必輸。臨尾係有啲亂嚟畀黑木狂砌。
連輸2場 再反cup3場
室淵叔展現唔到乜格鬥技巧,佢只係將做運動練返嚟嘅體能用喺格鬥度,仲要同攻擊力最高級別嘅猛虎硬拚。唯一有機會大傷猛虎嘅鎖技都被單手蠻破。
星落一旦使出,邊個都輸
我預感尼古拉會偷黑警桃,小宇宙同龍鬼嘅遺憾由佢嚟完成
室淵只可能打得贏金田,米奇同演員
認真一定係星落
yo~
講選擇性失明點夠你嚟,漫畫又畫咗牙出過組技都威脅唔到鬥神,旁白又講明牙全力打唔贏鬥神,要靠欺騙策略先陰到鬥神,你就腦補牙組技對鬥神好有用

最後出擒抱就贏咗
佢唔同鬥神玩咁耐立技應該唔使鎖血

原來呢段野叫做無話牙堅持立技?

讓賽係你仲有貨剩先叫讓賽,二輪牙出盡奶力都差啲輸點讓?三輪牙係王森調整出嚟㗎wow ,點用落二輪牙到?攞明朝劍砍清朝官?

用欺騙策略卑鄙係牙自己講,呢一點都證明咗牙嘅組技對鬥神係無效,因為牙嘅自負令佢唔想用策略,要用實力光明正大贏,姐係話如果佢可以用組技光明正大咁贏,佢一定唔會迫到要用自認卑鄙嘅欺騙策略,好簡單嘅邏輯
玩頭髮果個參賽應該輕鬆一勝
我諗會係拳願叫胡先 之後牙King落場扳回一城 最後王馬打虎之器
黑警應該係最強後先知
你不如答下我兩條問題

如果鬥神封鎖唔到組技,咁牙用組技就可以光明正大贏,點解佢被迫到要用自己最不齒嘅欺騙策略?

係搏命鬥神中計之前,牙嘅擒抱係突破唔到佢封鎖,但中計之後,牙嘅擒抱就突破到,究竟係咩原因?
又要嘈又洗版
king vs 王馬
拳願組入面個個都排斥黑警
現實內外都係無人鍾意
其實我幾鍾意阿古谷
個角色刻劃得好有特色
半真實系
又冇咩仙術
一提黑警就知講緊佢
輸咗又唔會搵咩借口
又冇驚過

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞