mox bank 討論區(4) 之信用咭去咗邊?

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
中銀虛擬i card舊年已經免late charge
Apple Card
即係平咗一筆固定嘅手續費,但仍然要比高息
paypal好難啦,mox咁落後
有得回咩? 問客服話連paypal得1%
Mox嘅子賬戶功能好好用,可以分開零用錢同私己錢
呢d錯誤我個人又覺得可以比空間佢改善下
重點係發現到就要同佢投訴,唔可以由佢
間間行都係咁犯賤,要萬屌先可以成才
你睇下HSBC咁大間行 撈左咁多年
張RED都係一樣要人抽獎咁

paypal果part我主要係指本身唔support debit card既地方會唔會因為轉左mox credit會變正常用得返
paypal好難啦,mox咁落後
有得回咩? 問客服話連paypal得1%
呢d錯誤我個人又覺得可以比空間佢改善下
重點係發現到就要同佢投訴,唔可以由佢
間間行都係咁犯賤,要萬屌先可以成才
你睇下HSBC咁大間行 撈左咁多年
張RED都係一樣要人抽獎咁

paypal果part我主要係指本身唔support debit card既地方會唔會因為轉左mox credit會變正常用得返

mox係唔屌到上金管局都唔肯賠
如果係HSBC, 打多幾次上CS就已經賠咗, 然後講無下次
mox係打幾多次上去都係錄音機, 話你唔理解啲terms
總之錯嘅係個客, 一定唔係mox

我喺2月已經入咗張卡落paypal啦喎
請問點用到mox 子賬戶功能
儲錢目標個到
可以申請信用卡未
會唔會黑卡優先試用呀?
未知啊 仲等緊出email
仲未有email
睇清楚唔係Apple Pay,係Apple Services有5%
百騙成材
百屌成材
我諗應該真係好trial
好幾日啦有email 未啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞