mox bank 討論區(4) 之信用咭去咗邊?

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
但資料同渣打係共享,兩間行唔算完全獨立
有冇人試過MOX CREDIT套現???
免息免手續費??
套現用返渣打,真免息免手續費
多謝查詢。Mox Credit 讓申請化繁為簡一經批核,即可將Mox Credit加入至Apple Pay或Google Pay。如果需要從本地或海外Jetco及Mastercard ATM提款,你可以選擇從你嘅Mox戶口或Mox Credit 戶口中提款(有關海外ATM 現金提款收費,請參閱:https://mox.com/zh/legal-documents/fees-and-charges/ )。更多其他功能,敬請密切期待。
Mox Credit 讓申請化繁為簡一經批核,即可將Mox Credit加入至Apple Pay或Google Pay。
如果需要從本地或海外Jetco及Mastercard ATM提款,你可以選擇從你嘅Mox戶口或Mox Credit 戶口中提款
(有關海外ATM 現金提款收費,請參閱:https://mox.com/zh/legal-documents/fees-and-charges/

咩資料?
到而家都唔知點解渣打要同人地夾份開VB
同PCCW整合到csl, now, the club
係一個優勢黎
入唔到mox app?
me too
Same
我打咗去問

聽電話嗰個哥哥話好似得iPhone入唔到
入到呀

android 機
Metoo
Iphone入唔到
Update完個app,多咗個繳費功能
有冇人cut 渣打 開Moxbank?
銀行戶口唔好亂cut
特別係非中資既
請問有無人試左可唔可以用mox credit 繳費?
都係
唔係夾份
係連結返李澤楷嘅生意網絡
大家互惠互利姐
多咗個繳費功能
有無1% rebate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞