mox bank 討論區(4) 之信用咭去咗邊?

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
我係學生 但我月薪其實過10000...
計過條數
mox 開始唔多抵用,本身已有2張credit,原本考慮停用恆生大學果張轉行mox debit
而家佢咁樣cut法,個回贈隨時少過cheap cheap 恆生
佢係迫人用MOX credit

如果你申請唔到就用第二間啦
想知係咪撳咗mox credit 會多咗個credit戶口,saving功能係咪仲會keep返?
如果你有申請埋credit就有
如果你申請 credit , 咁就 debit 變 credit . 本身 card 就會變 credit 卡,saving Ac 照繼續,你本身都有 saving AC no 唔會影響,兩樣係獨立。
係味無fps id?
而家debit 係咪全部消費得番1%?
應該係,下月再cut
請問轉咗credit是否要轉埋咭no.?因我做咗幾個自動轉賬.是否要自己改?
屌你答你就答 唔識答就收皮啦 講咁多廢話

Btw 我都轉左credit
卡no無轉到
個個有問題都要自己問cs
咁要個forum黎做咩
唔想晒時間同你拗
做人友善啲幫下人唔得既
唔好成日以為自己好串好幽默好型
冷靜冷靜
但係好似轉左做credit 就無咗debit功能
如果變credit要轉卡,班黑卡戶點會放過你呀
唔駛好似,直頭係。

其實都好簡單,debit 只係直接扣saving ,有錢就 approve , 無就 decline。

credit 其實同出面一樣。

debit or credit , neither one .
依家唔洗轉?
唔洗轉卡 用返同一張
多謝各位解答!
我呢排張黑mox 拍card 失效,轉左有credit card 就咁。。。
我都有朋友話壞壞地
莫非係批貨問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞