mox bank 討論區(4) 之信用咭去咗邊?

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
welab update左優惠, 屌你cheap撚到, 抵你做唔起
其他虛銀關水喉,姐係mox都好快會cut晒啲優惠
希望佢快啲開投資
但係渣兜呢方面都係垃圾
有咩優惠?
https://www.welab.bank/zh/feature/daily-dinning-offer/
上一期星期五六日, 食飯有5%
呢期得返3%,仲要屈鳩你用夠10次張卡先有
垃圾
Mox 活期0.65% 佢定期0.7%
但係用少過10次你都係1%
打算申請第一張credit
mox由4月申請到而家都唔批
匯豐申請就批 即係點
miss左啦, 打去CS
mox credit 自動繳費幾點會自己交?
岩岩12點都無交到
真垃圾
你set左自動應該有d 選項, e.g. 結單結餘, 結欠之類
你揀左邊個?
結餘
你張單到期日幾時? 我mon過一次,我果次係到期日下晝咁上下自動扣左mox ac錢
今日到期 我以為會12點就扣
如果"今日"係指7號就應該正常放心啦, 你set左自都佢system都遲交既話可以屌柒佢
Mox credit會唔會批俾學生?
已經儲咗兩年TU 還款紀錄良好
想問下見佢呢啲商戶有5% cash back

例如去m記食野咁,係咪一定要直接用實體卡paywave先有5%?
如果set mox落apple pay ,計唔計有5%?thanks

foodpanda用apple pay會有10%
mcdonald app入號碼會有5%
mox bank 討論區(5) 之燒錢是投資
https://lih.kg/2654745
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞