mox bank 討論區(4) 之信用咭去咗邊?

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
即係夾你轉CREDIT CARD啦...
即係Debit 1%月尾完 credit 1%繼續有?
派左
Debit 1% 去到今個月尾
Credit 1% 去到七月尾,$250 cap
1% cash back都無埋 真係。。仲有咩好處
Debit 六月開始得返0.5%,擺明焗你上 Credit
Credit 都係去到7月尾
仲要250cap
出面大把credit card 好過佢啦
隔離ZA回贈抽完仲多佢,點同人鬥
好少抽到1%
200%就難姐,1%以上都常有
成日都係抽到0.幾
玩多一個月 轉晒去citi算9數
0.5不如用返citibank張debit
cap $250
Mox Credit
10% Foodpanda $250 cap
5% 而家嗰堆 $250 cap
1% 其餘 無限
5%多左鋪頭
5月2號去Ok用debit買嘢
今日回贈得1%比我
又要打上CS
【特約分享】【杜Sir x Joyce「短劇」即將首播】
Joyce平時主意多多,今次竟然搵到杜Sir喺鏡頭前亮相,仲要合作拍「短劇」!?
由聽日5月4日開始, 由渣打銀行全力策動的虛擬銀行 MOX 短劇,將會以一連五集嘅形式喺各大平台播出,到底佢地有乜嘢新搞作,記得睇足咁多集啦!最後一集仲會有又熟悉又神秘嘅嘉賓出現,大家敬請期待!

Mox Bank
#杜琪峰 #鄭欣宜
#Mox #GenerationMox #virtualbank

可以搵princejoyce食麥當勞
即係今日開始mox debit foodpanda ok個啲無撚左5%?
究竟新條款邊度講會轉0.5%?
7月尾前$250 10% foodpanda
$250 其他5% 都已經見到
但條款都係咁講1%無限仲要無日子限住喎
d銀行佬到底幾時先明
係呢個大數據個個後生仔都識上網格價既年代
我地在乎既係著數而唔係有咩明星廣告
點架?
如果1%都cut 我真係cut account 算撚數
好明顯佢落廣告唔係target現有客戶啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞