mox bank 討論區(4) 之信用咭去咗邊?

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
咪on9 依家Octopus on Apple Pay係單向入錢
只有入錢同付款 無得轉翻出嚟
要睇Bonus interest上限幾多
以10萬蚊計,而家0.65%,多0.2%即係每個月多16蚊利息
用呢張卡(假設1%回贈)簽1萬,相比用渣打1.5%卡簽一萬,已經少50蚊回贈,多左既利息唔夠cover
可以 銀通
31Sep 從來未經歷過呢日
玩幣既唔洗諗mox
分分ban埋你本身個渣打戶口
跟手話埋俾其他銀行知
淨係Mastercard已經唔洗諗啦
佢有無講10% and 5% 去到幾時? 有無上限
https://mox.com/zh/promotions/cashback-with-mox-credit

由即日起至2021年7月31日用Mox Credit於foodpanda所進行的合資格交易即享高達HKD250的10% CashBack。於指定CashBack商戶消費亦享高達HKD250的5% CashBack。受Cashback條款及細則約束。有關現時的CashBack推廣優惠,你亦可瀏覽Mox網站「條款及細則」頁面中的CashBack 列表以了解更多詳請。
諗緊轉唔轉mox credit
debit嗰邊好似無哂優惠咁
基本上係焗你轉
因為佢要開始賺錢
都正常 唔通vb開善堂咩
勁on9學生得一皮信用額
屌電腦都買唔到
本身debit 仲好 依家變左買野只可以最多買一皮
好似可以轉返做debit?
信用咭可以預先入定錢落去
之後你最多可以買嘅嘢等於1皮加你入落去嘅錢
係囉 計落唔係仲多咗一萬quota比你咩
今日將mox轉咗credit
本身只係存咗2千幾蚊落debit
平時純粹用嚟食飯交下月結單咁
佢credit批咗九皮俾我
之後揾客服改返低個credit limit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞