[Hello!Project討論區#3]℃-ute解散最後倒數時間

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
FORWARD MUSIC HONG KONG 新增了 2 張相片。說這專頁讚

2 小時前 ·

上個月係地鐵站睇到早安少女組。'17 Live Concert in Hong Kong ! 嘅巨型燈箱海報!張張都有4呎長,非常罕有!今次為紀念早安少女組。'17首度來港演出,13位成員將會為十三張地鉄巨型燈箱海報簽名,並且在演唱會現場即場抽獎送出!所以大家必定保留票尾直至當晚演出完畢!未買飛嘅早安飯現仍有少量門票公開發售!機會難得,萬勿錯過!

明日去黃大仙拜下神先

唔洗拜啦你冇份

放過入燈箱
又有蟲又有塵
都唔知幾多甲由爬過

中咗既話 我用牧野直筆同你換

我台con果次如果抽中後一個號會係我中瑪利亞份禮物

好似係19髮夾?
中左都唔知點處理

你唔推埂係無用啦

姐係中張poster 我都可以拎黎丁下
髮夾是做咩鳩 奶下佢?
FORWARD MUSIC HONG KONG 新增了 2 張相片。說這專頁讚

2 小時前 ·

上個月係地鐵站睇到早安少女組。'17 Live Concert in Hong Kong ! 嘅巨型燈箱海報!張張都有4呎長,非常罕有!今次為紀念早安少女組。'17首度來港演出,13位成員將會為十三張地鉄巨型燈箱海報簽名,並且在演唱會現場即場抽獎送出!所以大家必定保留票尾直至當晚演出完畢!未買飛嘅早安飯現仍有少量門票公開發售!機會難得,萬勿錯過!

明日去黃大仙拜下神先

唔洗拜啦你冇份

放過入燈箱
又有蟲又有塵
都唔知幾多甲由爬過

好似係19髮夾?
中左都唔知點處理

你唔推埂係無用啦

髮夾是做咩鳩 奶下佢?

一定要有用途架咩

2 小時前 ·

明日去黃大仙拜下神先

唔洗拜啦你冇份

放過入燈箱
又有蟲又有塵
都唔知幾多甲由爬過

好似係19髮夾?
中左都唔知點處理

你唔推埂係無用啦

髮夾是做咩鳩 奶下佢?

一定要有用途架咩

髮夾加一張簽名啊

髮夾唔係野中咩?
原來上面張牧野直筆係真架? 我見d字咁樣衰仲以為係ps.......

唔好衝出黎柒

唔洗拜啦你冇份

放過入燈箱
又有蟲又有塵
都唔知幾多甲由爬過

好似係19髮夾?
中左都唔知點處理

你唔推埂係無用啦

髮夾是做咩鳩 奶下佢?

一定要有用途架咩

你都岩既
留低既都係一份心意

唔洗拜啦你冇份

放過入燈箱
又有蟲又有塵
都唔知幾多甲由爬過

好似係19髮夾?
中左都唔知點處理

你唔推埂係無用啦

髮夾是做咩鳩 奶下佢?

一定要有用途架咩

你都岩既
留低既都係一份心意

想留份心意,但中唔到

2 小時前 ·

明日去黃大仙拜下神先

唔洗拜啦你冇份

放過入燈箱
又有蟲又有塵
都唔知幾多甲由爬過

好似係19髮夾?
中左都唔知點處理

你唔推埂係無用啦

髮夾是做咩鳩 奶下佢?

一定要有用途架咩

髮夾加一張簽名啊

髮夾唔係野中咩?

有幾個係髮夾 唔記得了

麻醬送螢光棒

2 小時前 ·

明日去黃大仙拜下神先

唔洗拜啦你冇份

放過入燈箱
又有蟲又有塵
都唔知幾多甲由爬過

好似係19髮夾?
中左都唔知點處理

你唔推埂係無用啦

髮夾是做咩鳩 奶下佢?

一定要有用途架咩

髮夾加一張簽名啊

髮夾唔係野中咩?

有幾個係髮夾 唔記得了

麻醬送螢光棒

最記得譜久村送汗tee
麻醬送螢光棒

髮夾是做咩鳩 奶下佢?

一定要有用途架咩

髮夾加一張簽名啊

髮夾唔係野中咩?

有幾個係髮夾 唔記得了

麻醬送螢光棒

呢個當然記得

中左即刻帶去遠征
一拎出黎已經贏左

鐘意看漫畫既,一定係好女仔

2 小時前 ·

明日去黃大仙拜下神先

唔洗拜啦你冇份

放過入燈箱
又有蟲又有塵
都唔知幾多甲由爬過

好似係19髮夾?
中左都唔知點處理

你唔推埂係無用啦

髮夾是做咩鳩 奶下佢?

一定要有用途架咩

髮夾加一張簽名啊

髮夾唔係野中咩?

野中的髮夾, 交比我 供奉

你兩個係度做乜

你兩個係度做乜

無波,safe

你兩個係度做乜

無波,safe

害羞的波
原來上面張牧野直筆係真架? 我見d字咁樣衰仲以為係ps.......

我仲有好多愛理直筆

我仲有好多愛理直筆

真直筆照定假架

25號帶出黎比我奶下ok?

我仲有好多愛理直筆

真直筆照定假架

埂係假架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞