[Hello!Project討論區#3]℃-ute解散最後倒數時間

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
正常宣佈放飛潮開始
我相信到時少人到陣 大陸又放香港又放

應該好多個日係皇室堡買野既人,無啦啦手上多左2張飛 然後入左垃圾桶.....

唔撚會掛
想像到都好撚心痛
小牧野寄咗張直筆俾我

開心些牙啦

聽日有實物

我出廿蚊買

多謝

現場睇喊到

現場睇喊到

提子 cute d歌真係巧巧聽

好想喂佢吃著條

現場睇喊到

真係好有現場 CUTE超神
我下年1月去大阪 應該冇con睇到想睇現場

1月頭至月中應該有家族con

現場睇喊到

正常都係中野開我係大阪

大阪都有(我肯定)

現場睇喊到

正常都係中野開我係大阪

大阪都有(我肯定)

1月尾去

月尾完哂
FORWARD MUSIC HONG KONG 新增了 2 張相片。說這專頁讚

2 小時前 ·

上個月係地鐵站睇到早安少女組。'17 Live Concert in Hong Kong ! 嘅巨型燈箱海報!張張都有4呎長,非常罕有!今次為紀念早安少女組。'17首度來港演出,13位成員將會為十三張地鉄巨型燈箱海報簽名,並且在演唱會現場即場抽獎送出!所以大家必定保留票尾直至當晚演出完畢!未買飛嘅早安飯現仍有少量門票公開發售!機會難得,萬勿錯過!

明日去黃大仙拜下神先

正常都係中野開我係大阪

大阪都有(我肯定)

1月尾去

月尾完哂

咁日日去官店算

之前臨時店有個staff幾靚女
FORWARD MUSIC HONG KONG 新增了 2 張相片。說這專頁讚

2 小時前 ·

上個月係地鐵站睇到早安少女組。'17 Live Concert in Hong Kong ! 嘅巨型燈箱海報!張張都有4呎長,非常罕有!今次為紀念早安少女組。'17首度來港演出,13位成員將會為十三張地鉄巨型燈箱海報簽名,並且在演唱會現場即場抽獎送出!所以大家必定保留票尾直至當晚演出完畢!未買飛嘅早安飯現仍有少量門票公開發售!機會難得,萬勿錯過!

明日去黃大仙拜下神先

唔洗拜啦你冇份

放過入燈箱
又有蟲又有塵
都唔知幾多甲由爬過

中咗既話 我用牧野直筆同你換

2 小時前 ·

明日去黃大仙拜下神先

唔洗拜啦你冇份

放過入燈箱
又有蟲又有塵
都唔知幾多甲由爬過

同免費送埋其他mb既簽名比你有咩分別

2 小時前 ·

明日去黃大仙拜下神先

唔洗拜啦你冇份

放過入燈箱
又有蟲又有塵
都唔知幾多甲由爬過

我台con果次如果抽中後一個號會係我中瑪利亞份禮物

好似係19髮夾?
中左都唔知點處理

2 小時前 ·

明日去黃大仙拜下神先

唔洗拜啦你冇份

放過入燈箱
又有蟲又有塵
都唔知幾多甲由爬過

我台con果次如果抽中後一個號會係我中瑪利亞份禮物

好似係19髮夾?
中左都唔知點處理

你唔推埂係無用啦
原來上面張牧野直筆係真架? 我見d字咁樣衰仲以為係ps.......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞