[Hello!Project討論區#3]℃-ute解散最後倒數時間

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
我感覺d人開始要放飛啦

btw mm有無邊首堅好聽? 聽左好多首,暫時覺得 one,two,three , 冷たい風と片思い , ENDLESS SKY 最好聽.......

直接睇con既DVD 啦
我感覺d人開始要放飛啦

btw mm有無邊首堅好聽? 聽左好多首,暫時覺得 one,two,three , 冷たい風と片思い , ENDLESS SKY 最好聽.......

9人時期果D
月尾第一次睇con,
有咩要注意?
月尾第一次睇con,
有咩要注意?

螢光棒轉成湖水藍
今朝你貼個個放飛既,佢話到時先拿,唔知咩位
月尾第一次睇con,
有咩要注意?

螢光棒轉成湖水藍

唔明tim,咩意思
月尾第一次睇con,
有咩要注意?

螢光棒轉成湖水藍

唔明tim,咩意思

我都未攞
佢得5日office hour俾人上去拎

到時咁一定係偏中間優先票

即係多數靚位?
月尾第一次睇con,
有咩要注意?

螢光棒轉成湖水藍

唔明tim,咩意思

係都轉橙啦 遙畢業

我有4支
我感覺d人開始要放飛啦

9人時期果D

之前睇過有人將mm啲歌分咗幾類
白金期嗰type叫怨婦風
我覺得リゾナント ブルー同なんちゃって恋愛比較好聽
耐啲就Do it now同シャボン玉
依家啲歌我覺得live會好聽過cd
鐘意聽麻醬用力唱嗰啲位,雖然好傷喉嚨咁
推介fd聽就Be alive, Happy大作戦,涙ッチ呢啲傳統IDOL風比較易入耳

到時咁一定係偏中間優先票

即係多數靚位?

正常到時先拎 係優先票 咁應該唔會好邊邊

佢話要先比350訂金
之前應承左一位巴打話一齊睇,如果我買好似好衰
我感覺d人開始要放飛啦

9人時期果D

之前睇過有人將mm啲歌分咗幾類
白金期嗰type叫怨婦風
我覺得リゾナント ブルー同なんちゃって恋愛比較好聽
耐啲就Do it now同シャボン玉
依家啲歌我覺得live會好聽過cd
鐘意聽麻醬用力唱嗰啲位,雖然好傷喉嚨咁
推介fd聽就Be alive, Happy大作戦,涙ッチ呢啲傳統IDOL風比較易入耳

麻醬用力唱d位恕我唔識欣賞
月尾第一次睇con,
有咩要注意?

螢光棒轉成湖水藍

唔明tim,咩意思

係都轉橙啦 遙畢業

我有4支

我得2支 你4支幫下手1支轉蜂蜜黃

粉紅色
月尾第一次睇con,
有咩要注意?

螢光棒轉成湖水藍

唔明tim,咩意思

係都轉橙啦 遙畢業

我有4支

粉紅色

你估你地會唔會有多支,借比我呢d垃圾新手

唔明tim,咩意思

係都轉橙啦 遙畢業

我有4支

粉紅色

淘寶四十幾蚊支

係都轉橙啦 遙畢業

我有4支

粉紅色

淘寶四十幾蚊支

真飯一定係上elineupmall 買專屬版

係都轉橙啦 遙畢業

我有4支

粉紅色

淘寶四十幾蚊支

真飯一定係上elineupmall 買專屬版

我一支係今年春con 一支係普通可以轉色

費時買啦,都無幾何用到 上次cute買左支,比老母汁屋個陣扔左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞