[Hello!Project討論區#3]℃-ute解散最後倒數時間

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
到時有冇人去皇室堡

返工,不了

你返工
到時有冇人去皇室堡

返工,不了

你返工

唔係長工,都係炒下散咁姐,身體未頂到
到時有冇人去皇室堡

返工,不了

你返工

唔係長工,都係炒下散咁姐,身體未頂到

身體咩事啊巴打

腎虧囉
我係咪腎虧...牧野巴打25號個日你咪知囉............
我係咪腎虧...牧野巴打25號個日你咪知囉............

躝啦死gay佬

到時出到黎 一定有180 大隻 靚仔啦

反正劃哂位,又唔使好似上次CUTE咁排隊搶入閘,不如個日我地早小小聚埋交流下先

反正劃哂位,又唔使好似上次CUTE咁排隊搶入閘,不如個日我地早小小聚埋交流下先

我毒撚見到你班靚仔靚女會自卑

認真超早到有機會撞下佢地食飯 台con果次佢地係會場果個商場食野

可能你未去過嗰度
裡面嘅嘢食狗也不屌

認真超早到有機會撞下佢地食飯 台con果次佢地係會場果個商場食野

可能你未去過嗰度
裡面嘅嘢食狗也不屌

我地唔屌 可能佢地屌呢 話晒佢地未食過

可能你未去過嗰度
裡面嘅嘢食狗也不屌

我地唔屌 可能佢地屌呢 話晒佢地未食過

有機會飲茶掛

搭枱
到時有冇人去皇室堡

我驚湖南佬又出嚟搵食
所以不了

冇人去?
其實會有咩做?

胸兩包米

樓上過主啦...........
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞