[Hello!Project討論區#3]℃-ute解散最後倒數時間

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
其實h!p真係唔啱搞移植
個個團風格都唔同點溝埋一齊
寧願卒業再補新人算
pt idol我覺得行唔通
仲有邊度搵到cute本utb
搵左幾間都無

你係日本搵?

人在日本
今晚去書店睇下
搵左幾間都無

你係日本搵?

秋葉原間書泉睇下有無
好大橦架wo

秋葉原我聽日先去
到時搵下先
唔該
寧願卒業再補新人算

覺得分分鐘係山木同小關唔想玩兼任,比事務所屈
話晒山木咁有passion, 小關又唔鐘意讀書

仲有知醬船木梁川是但一個入mo娘感覺都會搞到現成員立場好尷尬,特別係實力較弱嘅12&13期
桃姐一番心機培養嘅鄉村可能名全實亡
成件事愈諗愈sad
鄉村真係多災多難
寧願卒業再補新人算

仲有知醬船木梁川是但一個入mo娘感覺都會搞到現成員立場好尷尬,特別係實力較弱嘅12&13期

cg整體質素好過m娘12&13期好多
https://youtu.be/JOqP6d2e23E
搵左幾間都無

你係日本搵?

秋葉原間書泉睇下有無
好大橦架wo

秋葉原我聽日先去
到時搵下先
唔該

去咗官店睇下有無先
我都係聽日去
寧願卒業再補新人算

坦白講係空降做埋ace添
寧願卒業再補新人算

其實u社自由度好大 應該唔會係屈
聽講初中畢業之後 就係學業優先
同事務所講聲就可以定個時間卒業
桃姐一番心機培養嘅鄉村可能名全實亡
成件事愈諗愈sad
鄉村真係多災多難

桃子心諗仆街中伏
寧願卒業再補新人算

坦白講係空降做埋ace添

本家都未有ace

12期都算啦 除左Maria其他人都有明顯弱點
唔明點解要拉埋13黎講
加賀淨睇實力合格有餘啦 人氣又唔差
橫山有爵士舞底 但唱歌真係冇辦法 加入前得四個月train 一定比唔上其他成員

講13期純粹因為横山相對新 經驗比較少
如果移籍係當14期定點?
雖然有啲突然,無意中發現呢到
鐘意咗hp應該有七八年,開頭因爲守心留意到憂佳,鐘意咗smileage,只從憂佳走了轉咗鐘意mm
都因為小春先識mm,依家最鐘意大石同Maria

一講起守護甜心就諗起buono!

買左飛未

買咗啦

680啊

係啊 買完先知原來打反去問仲有vip
不過驚放唔到680冇買到vip

680 咩位, 我有興趣wor
vip就算有位都應該得返左右,仲橙過680中間位
搵左幾間都無

你係日本搵?

秋葉原間書泉睇下有無
好大橦架wo

秋葉原我聽日先去
到時搵下先
唔該

去咗官店睇下有無先
我都係聽日去

我行程突登加秋葉原都係為左官店
講起買雜誌
今日係hmv買左本cute做封面既雜誌
雖然日文麻麻但都係買左先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞