[Hello!Project討論區#3]℃-ute解散最後倒數時間

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
仲有邊度搵到cute本utb
搵左幾間都無

你係日本搵?

秋葉原間書泉睇下有無
好大橦架wo

秋葉原我聽日先去
到時搵下先
唔該

去咗官店睇下有無先
我都係聽日去

我行程突登加秋葉原都係為左官店
講起買雜誌
今日係hmv買左本cute做封面既雜誌
雖然日文麻麻但都係買左先

其實搭地鐵去末廣町會近d一出去就係

樓上躝啦,咪搞我條女

樓上躝啦,咪搞我條女

躝啦屌你老母

樓上躝啦,咪搞我條女

你開頭唔係唔識佢咖咩
咁快就變你條女
仲有邊度搵到cute本utb
搵左幾間都無

你係日本搵?

秋葉原間書泉睇下有無
好大橦架wo

秋葉原我聽日先去
到時搵下先
唔該

去咗官店睇下有無先
我都係聽日去

我行程突登加秋葉原都係為左官店
講起買雜誌
今日係hmv買左本cute做封面既雜誌
雖然日文麻麻但都係買左先

其實搭地鐵去末廣町會近d一出去就係

多謝你
咁我就可以慳返d時間

樓上躝啦,咪搞我條女

你開頭唔係唔識佢咖咩
咁快就變你條女

當初眼殘認唔出姐 道重已經罰左我跪幾日洗衫板

樓上躝啦,咪搞我條女

你開頭唔係唔識佢咖咩
咁快就變你條女

連腦都殘埋

樓上躝啦,咪搞我條女

你開頭唔係唔識佢咖咩
咁快就變你條女

連腦都殘埋

無得救了
不知不覺我鐘意既cp俾u社拆散哂
不知不覺我鐘意既cp俾u社拆散哂

燈神
https://youtu.be/SMzCDaeYVPA
小關bb

小關bb嬲嬲地唔玩了
話說聽日concert到會唔會有螢光棒賣0.0
話說聽日concert到會唔會有螢光棒賣0.0

出面買啦
激安殿堂大把啦
雖然有啲突然,無意中發現呢到
鐘意咗hp應該有七八年,開頭因爲守心留意到憂佳,鐘意咗smileage,只從憂佳走了轉咗鐘意mm
都因為小春先識mm,依家最鐘意大石同Maria

一講起守護甜心就諗起buono!

買左飛未

買咗啦

680啊

係啊 買完先知原來打反去問仲有vip
不過驚放唔到680冇買到vip

680 咩位, 我有興趣wor

680我見網上都好多人放

係好多不過都唔係靚位 我幫佢地搵過啦

Yes.. 啲人放出嚟啲飛, section 3 左右翼, 隨時仲衰過而家上 Hk ticketing撳一張出嚟
鐘意咗hp應該有七八年,開頭因爲守心留意到憂佳,鐘意咗smileage,只從憂佳走了轉咗鐘意mm

買左飛未

買咗啦

680啊

Yes.. 啲人放出嚟啲飛, section 3 左右翼, 隨時仲衰過而家上 Hk ticketing撳一張出嚟

我都仲等緊,睇下黃牛黨沉得氣多D,定我沉得住氣多D

680啊

你想買咩飛?

買左飛未

買咗啦

680啊

預埋我呀 大佬 ~~~~~~

買左飛未

買咗啦

680啊

預埋我呀 大佬 ~~~~~~

既然係咁,不如我們約定係某日都收唔到飛,直接一齊買啦
後少少又唔會睇唔到,又可以坐隔離,唔會得自己1個

利申: 我small potato黎,其他先係大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞