[Hello!Project討論區#3]℃-ute解散最後倒數時間

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
尾形話聽日有重大發表
可能出寫真集

肥左又無波 趕客咩

12期全部都肥過
得小牧野KEEP到

Maria 係次世代既救命草
搵到有人放650,SECTION 2, ROW P 算咩位?
經過我呢個偽飯J左幾十個MV,我宣佈本皇睇上羽賀朱音,工藤遙 ,譜久村聖呢3位妃子

咁你買左飛升為真飯未

去左問早幾頁貼吧條友,話有人HOLD左 而家搵緊有無人放飛

去快達票買啦

你去唔去? 明天上快達票CC

上facebook 睇Hello! Project 周邊交易 有人放票

thx haruna bb love u
尾形話聽日有重大發表
可能出寫真集

肥左又無波 趕客咩

呢個真
搵到有人放650,SECTION 2, ROW P 算咩位?

thx 唔知會唔會有靚仔坐我隔離
到時一定唱硬嗰首普通話歌

邊首,咩如果星球不下雨?

呢首唔知 但一定有one and only

搞撚到大陸主場咁 寧願OAO

台灣場都有oao 所以香港必有

最起碼肯定有笠褲襪先

最起碼肯定有笠褲襪先

笠褲襪

love machine

最起碼肯定有笠褲襪先

笠褲襪

love machine

No🤦🏻‍♂️
https://www.youtube.com/watch?v=fiV6VoZwPvU
天使新mv

好驚呢啲歌
雖然歌詞好有意義 好好聽
https://www.youtube.com/watch?v=fiV6VoZwPvU
天使新mv

好驚呢啲歌
雖然歌詞好有意義 好好聽

天使今單新歌好屈
有邊個係買飛睇早安架

仲揾緊 680 2-3 , 2-2, 2-4 飛, so9sad.
但我係唔會 比 八九百益啲死黃牛狗

我見到有人放680飛但唔知係咪中間位

香港人黎

如果想買你又冇百度帳我可以幫幫你

WOW THANKS ~

CHECK 左呢個位...係 2-4 中間

** BTW.我岩岩先得閒追 post.. 見到好似話有人 hold 左了..

THANK YOU 巴打..我會再搵.

再買唔到..就上 hkticketing 買 3-3 飛...

((再 btw .. 好多人蝕放緊 3-2 , 3-4. 的飛 ))
經過我呢個偽飯J左幾十個MV,我宣佈本皇睇上羽賀朱音,工藤遙 ,譜久村聖呢3位妃子

咁你買左飛升為真飯未

去左問早幾頁貼吧條友,話有人HOLD左 而家搵緊有無人放飛

去快達票買啦

你去唔去? 明天上快達票CC

巴打你買左未 ??

thx 唔知會唔會有靚仔坐我隔離

我完全唔識睇個表黎分位

SECTION 2, ROW P
嘩..
2-1 P

2-3 P

好撚大分別...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞