[Hello!Project討論區#3]℃-ute解散最後倒數時間

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
正常宣佈放飛潮開始
我相信到時少人到陣 大陸又放香港又放

應該好多個日係皇室堡買野既人,無啦啦手上多左2張飛 然後入左垃圾桶.....
正常宣佈放飛潮開始

應該好多個日係皇室堡買野既人,無啦啦手上多左2張飛 然後入左垃圾桶.....

如果一早知道就去買下D cash coupon都好
以為好似汁汁可愛咁難買飛所以一早放棄無諗住睇
我係咪腎虧...牧野巴打25號個日你咪知囉............

到時出到黎 一定有180 大隻 靚仔啦

反正劃哂位,又唔使好似上次CUTE咁排隊搶入閘,不如個日我地早小小聚埋交流下先

連登毒撚MM後援會 ?!??!
正常宣佈放飛潮開始

跟住有好多毒撚 去執飛。
正常宣佈放飛潮開始

我要 S2-2 呀 ~~~~~

小淫蟲
正常宣佈放飛潮開始

我要 S2-2 呀 ~~~~~

你肯買未呀
小牧野寄咗張直筆俾我
小牧野寄咗張直筆俾我

開心些牙啦
小牧野寄咗張直筆俾我

開心些牙啦

小牧野寄咗張直筆俾我

開心些牙啦

小牧野寄咗張直筆俾我

開心些牙啦

聽日有實物
小牧野寄咗張直筆俾我

開心些牙啦

聽日有實物

我出廿蚊買
陰公豬,樹樹椎間盤突出提都冇人提

等我回憶番佢係邊個先
【カントリー・ガールズ】【悲報】船木結ちゃんカントリーライブで号泣

糞運營整喊我小結

等我回憶番佢係邊個先

之前有人話中意ga
【カントリー・ガールズ】【悲報】船木結ちゃんカントリーライブで号泣

糞運營整喊我小結

好心痛

等我回憶番佢係邊個先

之前有人話中意ga

好似係me話......
樹樹腰椎間盤突出

毒撚講野冇人理 成2日前

係2間廠無人理
小牧野寄咗張直筆俾我

開心些牙啦

聽日有實物

我出廿蚊買

多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞