[Hello!Project討論區#3]℃-ute解散最後倒數時間

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
睇完mmmg大大翻譯雜誌
原來橫山讀書幾好

佢嚟香港睇mm
到時捕捉野生大大

好多人都想野生捕獲佢

好想問佢攞簽名同2 shot

邊個來

http://mmmgtw.blog.jp
當初入坑嗰陣睇咗好多雜誌翻譯
另外ptt mo-musume版都會成日見到mmmg大

睇佢雜誌翻譯 又可以認識一下成員幾好

佢啲衝con/event repo好正
可以好似佢咁衝法就好
呢度係咪有位巴打都有5月21睇℃-ute夜場
想問下你買左飛未

買左

巴打你一個人去?我都係個日會去睇angerme,之後衝去睇℃-ute夜場
想問下你買左飛未

買左

巴打你一個人去?我都係個日會去睇angerme,之後衝去睇℃-ute夜場

我同朋友去
想問下你買左飛未

買左

我同朋友去

有朋友
想問下你買左飛未

買左

你單拖既話咪join埋囉
好似好多大陸人去唔到睇演唱會放票

希望sold out 唔到都唔好咁冷清
想問下你買左飛未

買左

我同朋友去

有朋友

朋友 真好
就解散
想問下你買左飛未

買左

想知你地會睇angerme邊場 因為我想早少少去排 睇完一點場之後可以睇埋三點半個場
但就驚唔係好趕得切
如果你地都係既話 會想join你地 transit時都叫有個照應
想問下你買左飛未

買左

想知你地會睇angerme邊場 因為我想早少少去排 睇完一點場之後可以睇埋三點半個場
但就驚唔係好趕得切
如果你地都係既話 會想join你地 transit時都叫有個照應

我唔睇三點半呀
我去買goods唔想咁趕

小牧野又嚟

小牧野又嚟

瘋狂上雜誌

想做隻雀

buono!仲未知有咩goods賣

So GFable

呢張j die me

同場加影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞