[Hello!Project討論區#3]℃-ute解散最後倒數時間

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

你一定想做果隻米奇老鼠啦

唔洗想

唔洗想

咪ff咁多 到時我同你條女撃掌

我晚晚都擊到啪啪聲

唔洗想

我晚晚都擊到啪啪聲

諗諗下13 11期握過 10 12期握過一個 9期未握過

到時講咩好
經過我呢個偽飯J左幾十個MV,我宣佈本皇睇上羽賀朱音,工藤遙 ,譜久村聖呢3位妃子

咁你買左飛升為真飯未

去左問早幾頁貼吧條友,話有人HOLD左 而家搵緊有無人放飛

去快達票買啦

你去唔去? 明天上快達票CC

巴打你買左未 ??

未啊,巴打你有飛放?

唔洗想

我晚晚都擊到啪啪聲

到時講咩好

撃掌一定講唔到野相信 一班未成年 唔會比你遲

上次台灣落大雨佢地遲到
成班人係到講會唔會握握下
未成年走先大石一個握晒佢

除左偶像,我應該呢世都無機會摸女仔手

唔洗想

我晚晚都擊到啪啪聲

到時講咩好

咁無陰公
經過我呢個偽飯J左幾十個MV,我宣佈本皇睇上羽賀朱音,工藤遙 ,譜久村聖呢3位妃子

咁你買左飛升為真飯未

去快達票買啦

巴打你買左未 ??

未啊,巴打你有飛放?

http://tieba.baidu.com/p/5148537779 送你傳送門

HK Ticketing 彈張飛出黎..都除時好過佢。。

我晚晚都擊到啪啪聲

到時講咩好

咁無陰公

你幾時有VIP 飛

咁你買左飛升為真飯未

去快達票買啦

巴打你買左未 ??

未啊,巴打你有飛放?

我無...我都搵緊飛..

去快達票買啦

巴打你買左未 ??

未啊,巴打你有飛放?

http://tieba.baidu.com/p/5148537779 送你傳送門

HK Ticketing 彈張飛出黎..都除時好過佢。。

佢冇講留左未可以問下

你做咩自爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞