1人N件Amazon 抵買之選 (12)

1001 回覆
22 Like 10 Dislike
係amazon買野真心爽好多,以後可以唔洗出街
Amazon Bans Parler for “Violence” But Allows Kill Trump Merchandise
https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/amazon-bans-parler-violence-allows-kill-republicans-t-shirts/
買咩先 d 運動飲品飲唔慣,太甜
想買食物,但極少運香港
美馬想買個電腦袋 Product information果頁寫可以送香港
去到埋單果陣又話唔得
想問下復活節 日馬會唔會discount
唔得係無免運費定係彈紅字唔寄
不過無product code幫你唔到
想問下Amazon係咪冇賣 Google chromecast with google tv?
彈紅字
Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order.
B00VX1K5UU
我試過同牌子揀其他款又寄到
收到風日馬之後都唔會有discount
食物佢肯寄嘅大多係freeze dried, 一包百幾克賣幾十HKD
B084PD55JY
Mountain House啲飯/意粉/炒蛋加熱水等十幾分鐘就食得, 除咗偏鹹之外, 口味無咩挑剔, 加上聲稱可以放30年唔驚擺到過期

B08BG7C9FM
MRE個主食, 濕糧嚟打開就食得 (當然最好加熱啦), 無買過呢間唔知好唔好
買FBA食物同去淘X買強國食物差唔多驚險 我覺得
係amazon買野, subscribe個優惠係買咩先會見到?
我係德馬睇緊水喉果D, 好似冇得subscribe 賣家?
係咪因為賣家就係amazon?
開新ac會bam
信我
唔係通常消耗品/日用品先有subscribe 咩
有 好撚抵 12點就要捕撚住
Search唔到咪冇囉盲撚
以埋單為準
呢啲問題google/去當地討論區問
呢度一係無人知一係無人肯答
以前有無賣過真係唔知
依家search唔到可以當無
唔排除係暫時無貨定點
話唔定以後會有貨/賣返都唔出奇
Koolaid 粉 提子味
算唔算嘢飲
有時有啲立雜野都有
有無平平地既夏天7分褲同夏天外套推薦
同意,尤其係not M.I.C.,少咗血棉心理負擔/ 憂慮,仲完全跳過地產稅,平過零售一大截。

至今衫褲/鞋/襪/底褲/ 冷衫/ 背囊/ 袋/ 電子嘢/ 電腦嘢/ 家居工具/ 消耗品全部都買過哂 (仍未有膽試西裝褸)全部right 1st time,未有過需要退貨。

最遺憾係有啲貨物品種,多數唔肯直運(如香水/ cologne )
時裝野我唔太敢掂,怕買到強國垃圾貨

而家amazon都有好多強國鋪頭
著上身嘅嘢Amz 未買過MIC. Amz 舖頭有啲應該係有越南/孟加拉廠(e.g. Amz Essential)印度廠(e.g. Clarks)

反而有啲牌子好似全部係支廠咁(e.g. ECCO)皮帶就真係大部份係支支製
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞