1人N件Amazon 抵買之選 (12)

1001 回覆
22 Like 10 Dislike
突發 連登喇媽iloud 做緊199
唔直送香港
之前買過 VG289Q 特價 $329
跟住有一粒光點 加側邊有條好細嘅罅 漏背光
CS 話無貨換 回咗 $100
跟住嗰陣香港行貨賣緊 $4000 仲要訂

又送香港啦wo 不過唔係sold by Amazon
我見Currently unavailable
等多兩秒又唔得啦
想入個Fire TV 4K但係佢冇得直寄香港,要用集運

我見佢同香港買都係差20幾蚊
之前母親節見到好似有減,但係嗰時唔識轉去淨係寄美國,以為冇貨
我見好多MON
一係就唔送香港
一係就勁貴運費
你之前買係經集運?
補差唔多 $60 直送 計埋都係差唔多香港半價 仲要嗰陣行貨等幾個月都係無貨 見美森有貨就衝
有無啲除咗Dyson有好用又抵既手提吸塵機 無線個種 最緊要吸力好同battery夠長 求介紹
我果部穩定又夠快
垃圾又要搶單做
即日送
肯第二朝送已經偷笑
嘉里送野要人求佢咁\話左一至五冇人都係要送
佢 SMS 咗條 link 過嚟話可以揀自取點,即刻改咗
約左琴日收件 影都冇
Hello,
Due to a lack of availability, we will not be able to obtain the following item from your order. We've canceled the item and apologize for the inconvenience. If you see a charge for the canceled item, we will refund you within 1-2 business days. If you are still interested in purchasing this item, it may be available from other sellers. Please visit the detail page for this item below.
我張gigabyte 3080
英馬揀AmazonGlobal Standard係咪會用iparcel?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞