1人N件Amazon 抵買之選 (12)

1001 回覆
22 Like 10 Dislike
120v 轉220火牛有冇推介?
轉V 要既唔係火牛
係要變壓器
火牛咪即係變壓器
去鴨記搵,注意個插頭,Amazon貴過鴨記
你個名
XG17aph
你買咩電器
唔係平好多嘅話盡量都唔好美森
大watt嘅變壓器大舊得嚟唔係平
可唔可以介紹吓依隻保濕
濕疹用,同椰子油溝埋一齊用,潤過就咁用,同濕完水過後搽
Amazonでこの商品を推薦したいと思います

バッファロー SSD 外付け 1.0TB 小型 コンパクト ポータブル PS5/PS4対応(メーカー動作確認済) USB3.2Gen1 ブラック SSD-PUT1.0U3-B/N
Amazon.co.jpによる

詳細はこちら: https://www.amazon.co.jp/dp/B08N4JHGJL/ref=cm_sw_em_r_mt_dp_G5J69D4YVV1BZCRGDB75?_encoding=UTF8&psc=1

早幾日先買完,買完佢先出600coupon, 即係而家買既話變相將800羊shipping減到200羊

試左幾日,拎黎玩PS4/PS5好正
我睇左好耐
呢隻一黎貴
二黎最怕係佢舊內置電三五年後死左就成隻mon廢左
應該可以換到電
我依家長插緊電既
用左就1年
遲下試100 %放電睇下幾耐
但睇到啲comment 話佢好易過熱降速
換電要拎去asus度搞?
我諗係啦
熱係真既,比電腦用可能仲會明顯啲
但係拎黎玩PS4除左transfer data過左頭幾十GB會慢之外平時讀取都未覺有降速
到時過埋保換一換電收你一千幾百都已經買到半隻其他廠嘅144hz protable mon...

唔知佢黎緊嗰隻16" downgrade 版會賣幾錢
有冇人對魚油丸有研究
B0046XC528
Amazon 推薦嘅都要成兩舊水
香港士多買只係1xx

定係有邊隻牌子推介
144hz有電 最平都2k幾3k
巴打留意番 我岩岩收到貨
佢跟果隻power adapter唔係100-240

唔好就咁插轉插 記得落鴨記配過隻
咁大鑊我用舊router插頭算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞