1人N件Amazon 抵買之選 (12)

1001 回覆
22 Like 10 Dislike
買一張gift card送4個promotion

用呢個node再apply to account就一定得
差唔多50送50
唔知
撳入去埋單就有
$550買aus10 都係唔值, 同價夠買vg10
個柄設計又差易藏菌
有冇巴打試過日馬買酒
睇過下平香港一半以上
但好似冇得直送
酒集運有冇話邊間好
%唔同,稅果D又會點計
https://www.amazon.co.jp/-/zh/dp/B0051F9PLE/ref=sr_1_1?__mk_ja_JP=%E3%82%AB%E3%82%BF%E3%82%AB%E3%83%8A&dchild=1&keywords=%E5%85%AB%E6%9C%A8%E9%85%92%E9%80%A0%E8%8A%B1%E6%9C%AD1.8l&qid=1622891431&sr=8-1
勇者,買酒重夠贍集運
EVGA SuperNova G3 650W 59.99
Tier A 火牛
B01LYGFRL6
多謝ching回先,
平時美馬,日馬都係直送
最多都係集D唔直送香港既
但依D限制品真係冇咩概念
我淨係諗到一箱漏晒汁嘅紙箱畫面
咁重加易碎
我驚你收貨淨係收到玻璃碎咋
https://inews.hket.com/article/2765970/%E3%80%90%E7%B4%B0%E5%91%B3%E9%86%BA%E5%BE%92-iM%E7%B6%B2%E6%AC%84%E3%80%91%E8%AD%98%E5%BE%97%E8%B2%B7%EF%BC%8C%E7%B6%B2%E8%B3%BC%E6%97%A5%E6%9C%AC%E9%85%92%E5%8F%AF%E4%BE%BF%E5%AE%9C%E4%B8%80%E5%8D%8A%EF%BC%9F
首先你要查清楚間集運送唔送
其次係要買運送保險
有買佢地驚要賠就會包到萬無一失
不過就會大件左,運費就直接高左
你就真係諗下係咪真係平過香港好多
同埋上面文中都提過有機會運動有溫差
d酒品質有機會低左
可能到最後都係貼錢買難受
有機會運送有溫差
多謝咁多位大佬
照咁睇都係香港買算
criterion collection
我次次買都買sold and ship by Amazon
未買過其他seller
想arlo cam
Ultra 2仲減緊
無需基站?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞