1人N件Amazon 抵買之選 (12)

1001 回覆
22 Like 10 Dislike
Fix 到都仲係輸SN850 一截

而且人地係nvme 1.4 version
980 pro 得1.3
最後睇埋tomshardware, anandtech WD Black SN850 review.
鬼佬中伏分享
https://www.techpowerup.com/forums/threads/getting-slow-nvme-write-speeds.274572/
https://www.reddit.com/r/NewMaxx/comments/loey0b/980_pro_firmware/

已申請refund
print 咗DHL label 等佢上門pick up
早幾個月買,無留盒
980 Pro 本身個盒?
係呀 bf過左無耐買
我好多嘢諗住放二手會習慣性keep 好
話時話如果你就算有盒, 會唔偎太遲申請?佢係咪淨係俾1個月之內refund
話時話第一條link 個鬼侤Nov 13, 2020 買去到今年4月Samsung 都未fix 個4K I/O performance
https://www.techpowerup.com/forums/threads/getting-slow-nvme-write-speeds.274572/post-4391803
我咁果斷refund 應該係好精明既

更精明既係Amazon SN850 1TB 已賣斷貨
如果我唔退就變咗手機台班等samsung fix 八達通既苦主咁, 要日日三叔佢大發慈悲

盒都keep左一個月既 諗住無事 點知爆大獲
ssd 又好難2手既
而家算係佢機件有事 唔知會唔會有得退
唔見
點拎到?
想買五金工具但唔運香港
各位巴打知唔知咩集運可以運到鋰電池類產品 ?
之前計埋回贈850 1TB賣1500左右真係好撚抵 依家佢賣哂先覺得有d後悔
冇野啦
中左kerry logistics
請問係唔係揀自取點好過等佢送貨?
我每次都會揀自取點
好 跟你
970pro 貴過sn850係咪正常
近排同一張單,一件 kerry 一件 sf
其實 kerry 同 sf 差唔多時間送到上門
不過 kerry 個 tracking 好廢咁解
拜得神多自有神保𧙗
柒頭慢慢用嘉里
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞