1人N件Amazon 抵買之選 (12)

1001 回覆
22 Like 10 Dislike
屋企人無啦啦買左個下面呢隻瀘水器返黎
https://www.doultonhk.com/zh-hant/products/d-us-btu
咁瀘水器既野 唔買都買左 當然要睇下D瀘芯
上網check係英國野 但M12係主打為香港同支那市場而設 外國主要係M15
英森淨係搵到呢間有賣2504 搵唔到有2501 但2501同2504係通用
想睇下有無人係呢間野到買過
https://www.amazon.co.uk/BioTect-Ceramic-Drinking-Cartridge-W9123055/dp/B079NJR2JJ/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=m12+2504&qid=1622535369&sr=8-2
諗住係amazon uk買對鞋, 但運費都成2舊水
有無人一齊夾, share運費
集運啦
自己去陳列室試一次囉

promotional credit 係唔係淨係買sold and ship by amazon 既會自動扣?
上次買完50 果12 "promotional credit " 唔見係balance 到
已check
唔好意思 想問下大家 amazon可唔可以直運刀具?
見佢可以比我直運到香港?
有寫Ships to Hong Kong咪送
有冇人買過手提電腦嗰啲散熱板 有無介紹
我已經放棄左傳統枕,有無人用過類似豆袋果d 枕。ok 唔ok
佢可以咁點解唔得
得 最多咪俾狗放蛇
我意思係會唔會比人扣查收左
你呢隻用m15唔得咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞