1人N件Amazon 抵買之選 (12)

1001 回覆
22 Like 10 Dislike
bf 試過買
唔會
當時海關仲嚴過依家啦
森林買既野基本上可以直送就唔會有問題
請問有冇人係AMZ買吉他AMP?
掂唔掂?
睇廚具post 買左把
Mercer Culinary Genesis 8-Inch Chef's Knife
開心使用中
sor 真係唔得
想買把旬 但唔知點解香港有 反而日馬搵唔到
有冇巴打幫手 SWT-0700
我呢排買都中左嘉里 話6月2號送反而5月31號就收到
佢一到香港係即送 不過屋企冇人就仆街
改日子收貨搞左成個星期
我都係咁岩屋企無人 好彩保安肯幫手keep住先唔洗改日子
睇過唔得呢樣先慘
打錯太多次密碼 block撚左我個ac 點搞

要開電腦先比我reset個密碼 電話入既話死都唔比我入
點解Checkout佢話會送$10同$5
一係買風扇吹一係淘寶算鳩數
除左COOLER MASTER
其他都係淘寶野.
香港仲要MARK UP左一倍 CLS
好似唔啱電壓
入電池嗰啲就算把
買豬咀filter都比人開過
https://www.amazon.co.jp/-/en/SWT0700/dp/B019ISKJAU
咁既價, 個人覺得買垃圾
我會prefer 買淘寶啲裝到兩把12cm 風扇嘅router 散熱板但唔買佢把風扇,改為買兩把12v 12cm 電腦風扇(個人推介有錢就Noctua,冇錢就Arctic),再用4pin 轉USB 轉駁線由USB 攞電,咁做的話等於畀把風扇行低速運作,但實際上仍然有唔差嘅風量,而且超級靜。Noctua同Arctic 風扇美馬買會比香港平少少,但真係差唔遠,如果冇其他嘢搭單買到免運費的話喺香港買都OK
呢個價唔知咩嚟香港都係賣800
Btw我係美馬買咗 $550 日馬真係搵唔到
夏天掛頸風扇有無咩野推薦
我建議英國集運再送返黎香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞