1人N件Amazon 抵買之選 (12)

1001 回覆
22 Like 10 Dislike
今日收到件件Amazon USA 竟然直接寄AMD 底板商品個盒俾我唔用Amazon package 包好
佢張張運送單貼紙直接貼係個商品盒上面

情況會係如果你收到一部iPhone 係得iPhone 本身個盒出面冇盒

有冇人都試過咁

試過
唔係電器唔係大盒野
一係爛原本包裝 一係俾人開過退過
我估
你可以呢到慢慢搵但未有啱你色/size
16號買 今日收到貨 真係抵屌 買細香港1個碼好fit身
你估錯
amz不嬲有easy package
有d貨係用返原本個包裝算
比錢果時明明有個option 係可以加個amazon 盒
佢冇tick 到呢個option?
果時買3m口罩 原盒送去集運
然後鬥痴label
屌 原來我get錯
我睇到原本個包裝冇咗 得一個Amazon袋
下一次既大型promotion係幾時?
可能係復活節掛
上年black friday買唔到2.5'外置hdd
等到而家都無減過
都等咗半年啦 唔差在等多半年
技嘉成日玩 REVISION,好難搞
Undeliverable: Damaged

Unfortunately, a problem occurred during shipping and we had to cancel your delivery. The package is being returned, and we will issue a refund within 3 - 5 business days after the return is processed. We’re very sorry for the inconvenience.

https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=488&t=4235940

同一個 MODEL 可以出唔同版本
用料同個 LAYOUT 會有分別,BIOS 都要對 VERSION 去 FLASH
以前仲過招,呢世都唔會再買呢個牌子
推介msi 比較好?
未用過,唔知,都想試下

(ASUS 用左好多年,未出過事)
Asus 宜家 支製
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞