美國老師講課時做出"瞇瞇眼"的歧視亞裔手勢,引發亞裔學生們不滿

376 回覆
259 Like 28 Dislike
佢教書教返件事都唔可以?
班傻閪咪話佢地係黃皮膚的香港人
佢地已經反撚到自以為自成一國,自己都係新人類
放大件事去講
完全唔覺得有被冒犯

利申:眼大
班傻閪唔識笑鳩佢大吧華人係大眼 洗撚退課咩你咁撚有咪每日上佢堂指撚住佢嚟笑, 玻璃心到咁.
我成日蝦鬼佬,又玩鳩佢哋,好多都好撚蠢,南丫島一大堆,我係唔係歧視緊白種人
相入面條女係日本人黎
屌!老師有老花,瞇起對眼都唔得?
你哋知唔知佢手勢係歧視緊成個亞裔(日韓中港台)你班on9就話冇問題,當你移民你自己同你將來小朋友俾人歧視都冇問題啊?
咪on9, 就咁睇樣你分唔分到英國人,德國人,義大利人啊
Fucking racist
鬼佬好鐘意笑柒亞洲人單眼皮矇豬眼
Agger
上面講咗啦,喺美國教歷史都唔可以直接提n word
班傻閪...
跟本果班人就係未出過國或者呢世都唔駛旨意會移到民既垃圾嚟
佢地梗係想啲走到既人被人歧視埋一份啦
實情係果班人跟本就係香港既低層垃圾嚟
老實講,佢地呢世冇得返身架啦
橫掂都要永世做奴隸,咁不如希望多啲人陪自己一齊慘
就算去到外國都被人歧視
好波丫,再唔嘈吓遲啲俾班nigga騎到上心口,佢地生活處處福利都日日嘈啦,亞裔處處被為難今日先識出黎嘈真係好蠢。
話覺得冇問題嗰班人有幾多真係比人歧視過
講就易 去到真係比人歧視嗰時實嬲到震
咁教咩係強姦係唔係要當場強一次個女學生咁教??
佢地見到你隻香港豬一樣會咁
人地識分香港人同大陸人架
痴撚線 就咁隨口講一句條女係日本人都起哂鋼
都冇講過鬼佬分得出 冷靜d啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞