[DMMx角川]艦隊收藏[7] 春活最後一星期

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
頂,E2不停跌吹雪
雖然吹雪係主角,但都洗唔洗不停咁跌比我

E2 我撈左120場先得3隻油1隻天城
今次個油點唔係極低消都唔會撈
ai 救命

水打
e5甲一出去見三潛就大破,連續3,4次都係咁,點算?

睇攻略又唔見有人理佢地架wow?

會唔會得8,90level太低?
ai 救命

水打

轉機動

想知點解得我會咁?
阿武,秋月,霞,羽黑,北,大
遲d轉返初霜,單眼佬會唔會好d?

係好撚低 貼吧有人撈左百幾二百場先出

想當年第一次復刻布甸,我撈左300場先出貨⋯ 自此之後就隨緣算

定去返E2 撈天城機會大 今次機動打E5 令我明白自己3隻正妻空母唔多夠

我都未有天城個幾隻 諗諗又要食圖邊有咁多圖餵 都係升掂宜家個堆算

雲龍同葛城都相對上俾得過 因為有裝備

葛城改完後好似有流星六0一 抵呀

原來有野送
下次先撈 我仲有利根個d未俾圖拎3號炮
ai 救命

水打

轉機動

想知點解得我會咁?

削血落隻先制反潛都得
斬就唯有硬撞或者𨍭gay動
ai 救命

水打

轉機動

想知點解得我會咁?

根本水打係俾大佬玩
你唔上先反打甲冇得玩

一係轉乙 講真我平均90都打乙
一係轉機動 唔使打潛
一係就上隻先制反潛 不過夜戰打少隻

我都覺得轉水打真係比田中大佬玩
ai 救命

水打

轉機動

想知點解得我會咁?

根本水打係俾大佬玩
你唔上先反打甲冇得玩

一係轉乙 講真我平均90都打乙
一係轉機動 唔使打潛
一係就上隻先制反潛 不過夜戰打少隻

我都覺得轉水打真係比田中大佬玩

不過Gay動依賴道中支援幫手
水打斬 洗面係一個好方法

等水姬條痴女見識下正妻空母嘅榮耀
新手完左活動要開發ap彈同飛機喔
新手完左活動要開發ap彈同飛機喔

等水姬條痴女見識下正妻空母嘅榮耀

水打上得一隻cv

最多好似一隻? 但好似唔可以同時有CV同CVL
e5水打係上2cvl掛 如果唔係wo改點會互角唔到

講打甲
e5水打係上2cvl掛 如果唔係wo改點會互角唔到

講打甲

應該落2CVL 單CV制空比人撳住打
E5甲破關
建議用水上,可以用少好多鋁
之前用機動 三裝甲航母+正空+航空隊,食咗成萬鋁
諗住補給流去斬E5,目前有兩隻補給艦

1.速吸
2.神威

兩隻都係lv1,改修乜柒都冇,帶邊隻去好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞