[DMMx角川]艦隊收藏[7] 春活最後一星期

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
最後一場 求出意粉艦

最後一場... 被長門嘲諷

最後都係撈唔到飛龍 冇二航戰 睇黎要去返普通圖撈
有時打演習見人LV100前已經有雙大武b 大建呢啲真係睇臉睇到.....

利申:LV101得武藏同B仔
有時打演習見人LV100前已經有雙大武b 大建呢啲真係睇臉睇到.....

Ev已完? 我仲諗住今晚再撈italia

好在已經撈到兩隻roma

見人地100LV左右 全明星陣容 都唔恨得咁多

98LV 冇大武 卑姐...

Ev已完? 我仲諗住今晚再撈italia

好在已經撈到兩隻roma

今晚再撈? 今朝十點已經完左喇wor
我8/5已經食完E5餅,卡斬卡左好多場,再入去撈係精污索性大建fing晒啲資源算

放1lv大井大潮阿武隈係隊比人打算啦

節哀
無得攞翻
T41只能改上去/扶桑級改二/戰果獎勵
睇下之後長門改二會唔會送類似既炮

On居左記錯 改唔到上去的

Yes 扶山專用武
巴打唔好傷心

電腦玩裝番個KCV就無事啦

用緊kcv
巴打有冇插件介紹

用chrome 用KC3改
Chrome 真係好撚垃圾

玩左兩年幾無用過插件,剩係用chrome

Me too

好唔方便

其實唔會,慣左就無乜野
係次次活動要計制空計索敵麻煩
打event lm
鹿島大淀死都唔出 最後得隻秋月
乙全破+撈船 洗左成5萬幾資
打event lm

資儲得好快姐
一個月hea玩都差唔多10萬啦
鹿屋提督表示衝過1次戰果fail左就乖乖地做個廢青煲下動畫算 仲傷肝過衝音game啲event

聽人講柱島沖戰果係痴撚線 佢排500位個pt係其他服排到前100

柱島係肝癌末期果啲黎
Btw fb有個柱島提話今次活動遊樂場玩左半年全甲唔到應該反省一下 唔開名我估呢度應該有人知係邊個

其實個個步調唔同 邊有得咁屌
同埋E4甲唔夠陸航都幾難

我一月開始玩,就知起碼到夏活個戰力先真正成形

我估我夏活都係丙

其實我玩左3個月都打到甲
利申:9甲

以前啲活動邊有同而家果啲比啊

用緊kcv
巴打有冇插件介紹

Me too

好唔方便

其實唔會,慣左就無乜野

今次E5甲幾煩下
出門制空水打試過最低要出門379制空
雙輕母要5格艦戰堆到都幾極限下

聽人講柱島沖戰果係痴撚線 佢排500位個pt係其他服排到前100

柱島係肝癌末期果啲黎
Btw fb有個柱島提話今次活動遊樂場玩左半年全甲唔到應該反省一下 唔開名我估呢度應該有人知係邊個

其實個個步調唔同 邊有得咁屌
同埋E4甲唔夠陸航都幾難

我一月開始玩,就知起碼到夏活個戰力先真正成形

我估我夏活都係丙

其實我玩左3個月都打到甲
利申:9甲

以前啲活動邊有同而家果啲比啊

以前防空姬喎
仲要冇補給艦冇彈入王
家陣有陸攻除左資源用大左少少
難度唔覺有以前難
當然有機會因爲我d船同裝勁左好多
到底幾時可以撈Graf Zeppelin

齊柏林搭載低我覺得純儲圖鑑用
利申:婚左
打event lm

資儲得好快姐

一個月hea玩10萬油定全資加埋10萬先

求教點樣hea玩一個月儲10萬油

用緊kcv
巴打有冇插件介紹

Me too

好唔方便

其實唔會,慣左就無乜野

今次E5甲幾煩下

果次夏活係規格外
又重置血條又削甲,打到人都癲
打event lm

資儲得好快姐

1日3K姐
少d出擊
閃5 21 38
+解少少日任
10萬叫hea啦
打event lm

資儲得好快姐

1日3K姐
少d出擊
閃5 21 38
+解少少日任
10萬叫hea啦

我hea既定義係剩係打演習+唔刷閃遠征
打event lm

資儲得好快姐

1日3K姐
少d出擊
閃5 21 38
+解少少日任
10萬叫hea啦

其實玩咁耐我都無刷閃去遠征
太哂時間,要刷閃遠征我寧願課金食伊良湖
打event lm

資儲得好快姐

1日3K姐
少d出擊
閃5 21 38
+解少少日任
10萬叫hea啦

其實玩咁耐我都無刷閃去遠征
太哂時間,要刷閃遠征我寧願課金食伊良湖

遠征5我有刷閃 21 同38就冇
打event lm

資儲得好快姐

1日3K姐
少d出擊
閃5 21 38
+解少少日任
10萬叫hea啦

唔洗6何來10萬鋁一個月
BTW你五頁婚艦唔覺得你係hea玩

Me too

好唔方便

其實唔會,慣左就無乜野

今次E5甲幾煩下

果次夏活係規格外
又重置血條又削甲,打到人都癲

以前d活動幾癲下
迫你一日打完
打唔完重置
之後冇司令部 大破直接返歸
冇補給艦迫住冇彈入王夜戰無力
大賭啦屌
打event lm

資儲得好快姐

1日3K姐
少d出擊
閃5 21 38
+解少少日任
10萬叫hea啦

唔洗6何來10萬鋁一個月
BTW你五頁婚艦唔覺得你係hea玩

睇時期我遲佢三個月玩,但我得兩頁婚艦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞