[DMMx角川]艦隊收藏[7] 春活最後一星期

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
大鷹應該落一套三粒嘅反潛裝定係兩粒反潛裝加指揮機

CVL炸魚首先要帶對潛值艦攻先炸到魚, 例如帶個對潛高既931空
大鷹然後先制對潛條件係空身+裝備>65對潛值
對潛炸得高傷害以前就講緊爆雷投射機+水聽一套
而家實裝左爆雷(例如: 九五式爆雷/二式爆雷)可以令到傷害再高一點
大鷹唔考慮帶彩雲情況下應該係艦攻+水聽+爆雷投射機+爆雷
如果帶埋就艦攻+水聽+爆雷投射機+彩雲
至於あきつ丸カ號観測機同三式指揮聯絡機(対潛)既組合對潛應該無其他傷加成
單純睇佢個對潛值, 一個+9+1命一個+7+2命你知點揀嫁啦
如果係其他CVL黎講都唔會帶呢對裝備去反潛
如果係活動炸魚可能要考慮制空/炸對面水面船
如果係1-5周回戰果既話傾向1彩雲2PAD/3PAD多個帶艦攻炸魚(更何況連先制都無)
From 日wiki
爆雷・爆雷投射機・ソナー 1.4375倍(=1.15×1.25倍)
爆雷投射機・ソナー 1.15倍
爆雷・ソナー 1.15倍
爆雷投射機・爆雷 1.1倍

有大鷹三海防先制對潛,周回1-5洗鬼裝pad同彩雲,T不利反航都照清場,仲可以全程四閃無限loop。

低消高效打每月EO
6場ko
今次好順
新手留名學野
海突真係垃圾任黎

點撚過
要享受打海突的過程
4-5卡斬
海突真係垃圾任黎

點撚過

試過揹住隻大破艦都唔撚行入boss
邊個on9設計到一個任務係有80%連boss都入唔到,入到都隨時抽個T不利俾你
玩左就快五個月,終於有第一隻婚艦

356改修
1螺絲黎講,改 ap 同埋水聽都好啦
同魚雷
同魚雷

魚雷/徹甲彈我都有改 之前我4隻金剛艦都係主力,先改住35.6
同埋唔夠螺絲怕咩,課下金咪有
同魚雷

魚雷/徹甲彈我都有改 之前我4隻金剛艦都係主力,先改住35.6

冇野既 1螺絲姐
你曬左幾日時間姐
再上就不了 用螺絲升上max呀升上t356果d都冇需要
始終非畢業主炮唔保值又大食

買戒指都買到窮

買戒指都買到窮

我呢啲課金狂魔覺得仲OK
利申:粗略估計玩課金game使左>200K HKD

買戒指都買到窮

課螺絲咪直接攻頂囉
刷多d 5-4就有料改到

買戒指都買到窮

課螺絲咪直接攻頂囉
刷多d 5-4就有料改到

邊咁快攻到頂,好多船我都未有
艦C呢隻game最抵死係急唔黎
想問問有無各級艦嘅裝備改修整合推薦?
上網好多時淨係搵到改完加啲咩但搵唔到適性

http://akashi-list.me
呢個?

支野應該好快有得改

cls

果然多癲佬

支野應該好快有得改

cls

果然多癲佬

http://akashi-list.me
呢個?

感謝
2-4一出大破
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞