[DMMx角川]艦隊收藏[7] 春活最後一星期

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
金鋼 38+381 bismarck 38+381 長門 46+41 扶桑 41+41
有冇用錯炮

2隊
amw 木曾 bep 初月 大井 足柄
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

金剛型381炮會減命中
足柄轉那智(斬殺個陣),因為足柄未證實特效,但係那智證實咗
削血用摩爺
兩隻DD削血用先制對潛,斬用正常裝
北上+木曾

between 我隻秋月只係用嚟對潛,冇裝高角炮

秋月對潛

因為我隻秋月結咗婚,所以一個四式同三式可以先制,而且自身對空高又可以打吓飛機

大材小用
有名你叫防空驅逐艦

有摩爺AACI咪夠
就算唔放秋月,我都係會放其他對潛DD
咁嘅情況之下秋月有先制,又高對空,數值上梗係揀秋月

嘛其實我覺得位都有少少放錯嘅...我會擺哂啲ci係最後面廢事射錯人
無速吸流點先斬到boss
第一次打甲 血都扣唔到乜滯

睇運 我t有利+支援就斬左

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
金鋼 38+381 bismarck 38+381 長門 46+41 扶桑 41+41
有冇用錯炮

2隊
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

陸航今次係咁上下 日戰打到下戰艦棲姬都偷笑
有能力上大船就上大船啦 金剛型我打左幾場就換走左 道中成日一發大破
反正今次冇限速力 見有人水打上大建貨晝戰就收左隻boss
2隊我覺得都ok 只係摩耶我無喂運打唔到魚雷ci唔會用佢
我係無上對空ci船 用閃硬食開幕 勸退率好低

我輕空母果度直情放棄埋wo改點既制空 空均
上多左2架艦爆炸小船 不過依樣就見人見智了
到斬殺期除左響都無用史實組 上雙支援 削左甲
最尾同航斬 火力都夠

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
有冇用錯炮

2隊
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

有能力上大船就上大船啦 金剛型我打左幾場就換走左 道中成日一發大破

最尾同航斬 火力都夠

補給婚大和不過我機動

我都係水打削血 卡斬 最後斬殺成功用機動
不過冇巴打們咁勁 我打丙only

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
有冇用錯炮

2隊
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

金剛型381炮會減命中
足柄轉那智(斬殺個陣),因為足柄未證實特效,但係那智證實咗
削血用摩爺
兩隻DD削血用先制對潛,斬用正常裝
北上+木曾

between 我隻秋月只係用嚟對潛,冇裝高角炮

秋月對潛

因為我隻秋月結咗婚,所以一個四式同三式可以先制,而且自身對空高又可以打吓飛機

大材小用
有名你叫防空驅逐艦

有摩爺AACI咪夠
就算唔放秋月,我都係會放其他對潛DD
咁嘅情況之下秋月有先制,又高對空,數值上梗係揀秋月

嘛其實我覺得位都有少少放錯嘅...我會擺哂啲ci係最後面廢事射錯人

依個配置基本上去到夜戰對面已經剩返一兩隻,所以冇所謂
加上剩返通常都係院長,所以摩耶,秋月都唔會殺到,所以ci放最前最後都有射錯人嘅機會

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
有冇用錯炮

2隊
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

最尾同航斬 火力都夠

補給婚大和不過我機動

唔好話 我都係乙咋……

我玩咗年半先敢甲

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
有冇用錯炮

2隊
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

最尾同航斬 火力都夠

補給婚大和不過我機動

唔好話 我都係乙咋……

我玩咗年半先敢甲

一年先敢cfu

我玩左2年先有第一個甲章
今次架飛機逼我打甲

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
有冇用錯炮

2隊
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

最尾同航斬 火力都夠

補給婚大和不過我機動

唔好話 我都係乙咋……

我玩咗年半先敢甲

一年先敢cfu

年半喎,唔係半年

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
有冇用錯炮

2隊
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

最尾同航斬 火力都夠

補給婚大和不過我機動

唔好話 我都係乙咋……

我玩咗年半先敢甲

一年先敢cfu

年半喎,唔係半年

o

正常呀
d活動難又冇咩好獎品迫人打甲咪唔打甲
每日10000油都唔出roma

撈左幾多日?

準備第六日

咁都係6萬油,非提請準備好10萬油去打撈

燒左11萬油啦,出左兩L隻記,未見roma

我都係撈左兩隻LITTO先出ROMA
成功在望,加油
活動新艦撈齊 睇下撈唔撈到翔鶴 / 瑞鶴 / 飛龍

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
有冇用錯炮

2隊
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

最尾同航斬 火力都夠

補給婚大和不過我機動

唔好話 我都係乙咋……

我玩咗年半先敢甲

一年先敢cfu

年半喎,唔係半年

o

正常呀
d活動難又冇咩好獎品迫人打甲咪唔打甲

啱 但打到但唔想同打唔到有分別

咸魚

又農場

我撈左五六隻小姨子都唔見太太

利申:太太用大建造

又農場

唔係農場 我以上三隻一隻都冇
手殘食左隻熊野二號機 又要撈返佢返黎
衝完冇心機撈艦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞