[DMMx角川]艦隊收藏[7] 春活最後一星期

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
大和繼續壓碼頭
一架aww根本唔夠力...要換朝潮落去試下
田中又整啲on9任出黎
新編第一戰隊打4-5第一點已經比人踢翻出嚟

依家成日出戇鳩任,鈴谷打6-5,荒潮打5-5兩次
仲有海突,新三川呢啲低b野

唔整呢d OPP1日打完好hea

其實出幾難OPP都係半日打完

呢啲我覺得食運>>>>>>>>練度+裝備

海突呢啲1x%機會入boss嘅on9任務根本浪費時間
田中又整啲on9任出黎
新編第一戰隊打4-5第一點已經比人踢翻出嚟

依家成日出戇鳩任,鈴谷打6-5,荒潮打5-5兩次
仲有海突,新三川呢啲低b野

唔整呢d OPP1日打完好hea

其實出幾難OPP都係半日打完

呢啲我覺得食運>>>>>>>>練度+裝備

海突呢啲1x%機會入boss嘅on9任務根本浪費時間

鈴谷打6-5個次我一take過左
荒潮打5-5兩次就真係打到想喊
有無人個App係咁斷線?我打圖進擊時都會斷

唔多用電話打機
公司用電腦玩

唔多用電話打機
公司用電腦玩

我用wifi玩/電腦玩都無事,一用數據斷到仆街
大和係咪失業啦 以後係蘿莉控嘅時代

唔會
血+甲+火力仲差左唔少

唔會
血+甲+火力仲差左唔少

試41加乘完追唔到大和?
日任兩次大建出zara

唔會
血+甲+火力仲差左唔少

試41加乘完追唔到大和?

要入夜既圖(4-5,5-5)
長門點都追唔到
血甲有差更唔好提
聯合既話都係睇裝備更重要
大和天生火血甲更高可以多d資本去堆命中
當然大和高消未必人人肯為個唔算太多既強度而硬用
咁如果小弟咁新手冇大武係咪可以升長門
咁如果小弟咁新手冇大武係咪可以升長門

你唔升長門級你點打月任

另外 唔計哩樣
新手冇外國船 冇大建物
好似都得8隻bb揀
仲要冇圖 咁又少左2隻扶桑級
你唔升門級就得翻傻級
長門改二五五任輕鬆愉快,四五卡左一下都好簡單
日常唔解水打既,大武長陸扶山都係碼頭艦黎

荒潮改二任稍為有挑戰性啲咁啦

如果長門改二唔食E風就好

每個月都東風啦,又有乜所謂

每個月都東風啦,又有乜所謂

我唔打5-5呀清

帶路:長陸+2CV1CVL+先制反潛
唔帶路:提速長陸+3CV+先制反潛
輕鬆愉快

諗起都覺得緊

輕鬆愉快

拎aww帶先制雷同反潛都炒左車

輕鬆愉快

拎aww帶先制雷同反潛都炒左車

反潛就專職反潛,單縱搏標炸死潛其他都好辦
利申:先制用DD 單縱炸三炮先沉
新手留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞