[DMMx角川]艦隊收藏[7] 春活最後一星期

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
上年夏活前入坑,去到今年春活終於全甲到
多得神威重機動流
多得神威重機動流

我今年1月先開始玩,都唔知幾時先全甲到
多得神威重機動流

我今年1月先開始玩,都唔知幾時先全甲到

我冬活最後幾日先玩 唔知幾時打到一個甲
多得神威重機動流

13冬開ac 玩左兩個月悶親棄左
15夏回鍋 都係今次先全甲 之前幾獲唔係甲太難打就係甲乙獎勵除左田中之證無明顯分別 懶唔打
多得神威重機動流

15夏回鍋 都係今次先全甲 之前幾獲唔係甲太難打就係甲乙獎勵除左田中之證無明顯分別 懶唔打

第一次甲應該係15秋 之前個次照月唔係人打 之後都係睇獎勵打甲
我要伊13 5,6,7號機

cls

點養 我d u都未養哂
多得神威重機動流

第一次甲應該係15秋 之前個次照月唔係人打 之後都係睇獎勵打甲

今次如果唔係靚飛機,我都想斬乙算,見個飛機仔咁勁先頂硬上用洋上
多得神威重機動流

今次如果唔係靚飛機,我都想斬乙算,見個飛機仔咁勁先頂硬上用洋上

頂我唔知三月中開始有得開發陸攻
到而家打通關先知
有無人用手機APP玩?尋日開始係咁彈貓 用電腦玩又無事

cls

點養 我d u都未養哂

5-3 D敗

唔好咁痴線ok
有無人用手機APP玩?尋日開始係咁彈貓 用電腦玩又無事

我見有人都講過話唔stable

cls

點養 我d u都未養哂

5-3 D敗

唔好咁痴線ok

cls

點養 我d u都未養哂

5-3 D敗

唔好咁痴線ok

26支3號炮fatfat

cls

點養 我d u都未養哂

5-3 D敗

唔好咁痴線ok

暫時我都係跌鈴谷多

cls

點養 我d u都未養哂

5-3 D敗

唔好咁痴線ok

我好廢 今次改2支上頂算 留左6隻養

有冇人養到要max6支
得我斬唔到e5甲
大和武雙意炒,4閃雙支都打唔死
上面有好多巴打話金剛型配支381唔好
但我唔認同 除左意粉艦係適性炮外金剛型已經係全艦型中扣最少命中(-2) 樓上另外配支38可以balance返 以金剛型相對其他bb低火同打㡳關黎講 加高火減少少命中都屌得過
得我斬唔到e5甲
大和武雙意炒,4閃雙支都打唔死

打洞破處
但我唔認同 除左意粉艦係適性炮外金剛型已經係全艦型中扣最少命中(-2) 樓上另外配支38可以balance返 以金剛型相對其他bb低火同打㡳關黎講 加高火減少少命中都屌得過

戴返個頭盔先
最好個位巴打貼埋啲炮出黎睇下有無改修同個4隻bb lv 等各位研究研究
練艦>結婚>練艦>結婚>...

其實係配mk7 (笑

唔計既話 如果限高速
381係優先俾b子同vv級
所以得番t41係優先俾傻級 當然可以就最好唔上

睇你改修成點 同邊d婚左
婚左上1支改修過既46都叫抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞