[DMMx角川]艦隊收藏[7] 春活最後一星期

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
仲以為依度個個都10萬出擊數

4萬幾出擊
基本船成曬型冇乜動力去肝船啦

肝戰果
個遊戲咁耐了原來都幾多新人

我識兩個fd係15年冬活入坑
我都係退左LL坑先開始玩艦C

艦女人對新手咁唔友善 特別陸航飛機勁輸蝕
見新人都無飛燕
仲入坑真係難得

新人冇震電改

我呢兩次活動無陸航照打

節哀
無得攞翻
T41只能改上去/扶桑級改二/戰果獎勵
睇下之後長門改二會唔會送類似既炮

On居左記錯 改唔到上去的

Yes 扶山專用武
巴打唔好傷心

電腦玩裝番個KCV就無事啦

用緊kcv
巴打有冇插件介紹

用chrome 用KC3改
Chrome 真係好撚垃圾

玩左兩年幾無用過插件,剩係用chrome

Me too
仲以為依度個個都10萬出擊數

4萬幾出擊
基本船成曬型冇乜動力去肝船啦

肝戰果

見新人都無飛燕
仲入坑真係難得

新人冇震電改

我呢兩次活動無陸航照打

兩隻陸航都係今次活動送果兩隻

肝戰果

見新人都無飛燕
仲入坑真係難得

新人冇震電改

我呢兩次活動無陸航照打

兩隻陸航都係今次活動送果兩隻

我而家博命開發陸攻,順便做埋一式陸攻個季任
鹿屋提督表示衝過1次戰果fail左就乖乖地做個廢青煲下動畫算 仲傷肝過衝音game啲event
鹿屋提督表示衝過1次戰果fail左就乖乖地做個廢青煲下動畫算 仲傷肝過衝音game啲event

聽人講柱島沖戰果係痴撚線 佢排500位個pt係其他服排到前100
一睇 ME 7千零幾次出擊

聽人講柱島沖戰果係痴撚線 佢排500位個pt係其他服排到前100

柱島係肝癌末期果啲黎
Btw fb有個柱島提話今次活動遊樂場玩左半年全甲唔到應該反省一下 唔開名我估呢度應該有人知係邊個

柱島係肝癌末期果啲黎
Btw fb有個柱島提話今次活動遊樂場玩左半年全甲唔到應該反省一下 唔開名我估呢度應該有人知係邊個

柱島
500線常年2500以上
如果可以課金轉服我一定狗衝

鹿屋提督

柱島係肝癌末期果啲黎

我玩左4個月only

你無打演習

你無打演習

冇乜打

你無打演習

冇乜打

免費經驗 啲新船擺演習隊一個月左右就改得二

你無打演習

冇乜打

我隻武藏齋打演習升升下就黎改到

你無打演習

冇乜打

你無打演習

冇乜打

鬼咩,見呢次E5個個用大建貨都係腳打

柱島係肝癌末期果啲黎

其實個個步調唔同 邊有得咁屌
同埋E4甲唔夠陸航都幾難

柱島係肝癌末期果啲黎

其實個個步調唔同 邊有得咁屌
同埋E4甲唔夠陸航都幾難

我一月開始玩,就知起碼到夏活個戰力先真正成形
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞